Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insolent Bows Furious Wanderers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
McEvoy verovert de bal door een tackle van achteren. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilchrist roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gilchrist kan niet meer verder spelen. Molloy komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly maakt een afschuwelijke overtreding. Reilly krijgt een gele kaart. Hood raakt geblesseerd tijdens het duel. Tullander zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gowan rent richting de bal. Gowan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Bows - Furious Wanderers 1:0

31e minuut.
Balogh speelt de bal door. Hood rent richting de bal. Webb begaat een overtreding. Hood raakt geblesseerd tijdens het duel. Balogh komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Bows 48%, Furious Wanderers 52%.
Insolent Bows - Furious Wanderers 1:0

53e minuut.
Balogh passt de bal in één keer door. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott passt de bal zonder na te denken. Hood rent richting de bal. Hood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Bows - Furious Wanderers 2:0

54e minuut.
Reilly onderschept slim de pass. Tullander verovert de bal door een tackle van achteren. Tullander passt de bal in één keer door. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hood draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Eastham passt de bal met de wreef. Daar is Creighan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Webb de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lawson geeft de bal voor. Spellacy kopt de bal weg. Creighan heeft problemen om de bal te vangen. Gregory is nu in balbezit. Gregory draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh rent richting de bal. Balogh passt de bal met de wreef. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Purkess probeert de bal aan de voet te houden. Balogh rent richting de bal. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Bows 43%, Furious Wanderers 57%.
Insolent Bows - Furious Wanderers 2:0