Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asan-Tuto fluminense33
Normal Tactiek leo4
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 49.6
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pimbó geeft een hoge lob. Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan met een sublieme pass. Pimbó heeft problemen om de bal te vangen. Pimbó haalt uit met een fantastische trap. Guerreiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Di Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó rent richting de bal. Di Cataldo is nu in balbezit. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cacique is nu in balbezit. Kalkan onderschept slim de pass. Kalkan met een sublieme pass. Di Cataldo heeft problemen om de bal te vangen. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asan-Tuto - fluminense33 0:1

12e minuut.
Kalkan speelt de bal door. Bellini rent richting de bal. Bellini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Di Cataldo de bal. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Popa geeft een lange en hoge pass. Ryge Petersen rent richting de bal. Dzieniszewski met een sublieme pass. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asan-Tuto - fluminense33 0:2

22e minuut.
Bellini geeft een lange en hoge pass. Kalkan kopt de bal weg. Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Popa de bal. Popa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Di Cataldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Roncatto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asan-Tuto - fluminense33 0:3

27e minuut.
Taffarel passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asan-Tuto - fluminense33 0:4

31e minuut.
Taffarel rent richting de bal. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó speelt de bal door. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bellini rent richting de bal. Di Cataldo onderschept slim de pass. Roncatto is nu in balbezit. Di Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Cataldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asan-Tuto 74%, fluminense33 26%.
Asan-Tuto - fluminense33 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Cacique de bal. Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Di Cataldo rent richting de bal. Di Cataldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kalkan onderschept slim de pass. Kalkan met een sublieme pass. Popa speelt de bal door. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Dzieniszewski speelt de bal door. Pimbó heeft problemen om de bal te vangen. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Di Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kalkan geeft een hoge lob. Bellini met een sublieme pass. Carioca is nu in balbezit. Di Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asan-Tuto - fluminense33 0:5

61e minuut.
Carioca rent richting de bal. Carioca geeft een hoge lob. Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Di Cataldo de bal. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ... Guerreiro bokst de bal weg.

68e minuut.
Pimbó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski geeft de bal voor. Di Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Cacique de bal. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó passt de bal met de wreef. Di Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pimbó is nu in balbezit. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Guerreiro met een harde bal richting middenveld. Popa is nu in balbezit. Popa speelt de bal door. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo schiet op doel. Guerreiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Goździejewski geeft de bal voor. Bellini rent richting de bal. Di Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Cataldo schiet op doel. Guerreiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asan-Tuto - fluminense33 0:6

82e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa is nu in balbezit. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Dzieniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Dzieniszewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Guerreiro trapt de bal weg. Kowalczykiewicz kopt de bal weg. Pimbó rent richting de bal. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dzieniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieniszewski met een sublieme pass. Pimbó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asan-Tuto - fluminense33 0:7

89e minuut.
Penha passt de bal in één keer door. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém met een sublieme pass. Di Cataldo rent richting de bal. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap. Guerreiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Asan-Tuto - fluminense33 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asan-Tuto 81%, fluminense33 19%.
Asan-Tuto - fluminense33 0:8