Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarapa FC Palmeiras SE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 26.7
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Pikachu onderschept slim de pass. Pikachu speelt de bal door. Righetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto passt de bal in één keer door. Patola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Remanso trapt de bal weg van het doel. Righetto kopt de bal weg. Aleixo probeert de bal aan de voet te houden. Rizzo rent richting de bal. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Righetto rent richting de bal. Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha passt de bal zonder na te denken. Nem is nu in balbezit. Nem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Pikachu kopt de bal weg. Remanso rent richting de bal. Rizzo onderschept slim de pass. Rizzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pereba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patola met een snelle inworp. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarapa FC - Palmeiras SE 0:1

25e minuut.
Marin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunha is nu in balbezit. Cunha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha met een sublieme pass. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem haalt uit met een fantastische trap. Goulart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zarapa FC - Palmeiras SE 1:1

34e minuut.
Rosado kopt de bal weg. Rizzo rent richting de bal. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rattata is nu in balbezit. Cavalcanti onderschept slim de pass. Cavalcanti passt de bal met de wreef. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarapa FC - Palmeiras SE 2:1

40e minuut.
Aleixo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalcanti probeert naar een medespeler te passen. Nem rent richting de bal. Nem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarapa FC - Palmeiras SE 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarapa FC 52%, Palmeiras SE 48%.
Zarapa FC - Palmeiras SE 3:1

55e minuut.
Cavalcanti rent richting de bal. Cavalcanti speelt de bal door. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha haalt uit met een fantastische trap. Goulart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem draait met de bal, schiet en ... Marin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grilo is nu in balbezit. Grilo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Goulart trapt de bal weg. Filho kopt de bal weg. Telles probeert de bal met de borst te controleren. Nem rent richting de bal. Nem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Filho kopt de bal weg. Pisetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Pikachu rent richting de bal. Pikachu draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Grilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filho probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Pikachu zijn tegenspeler op de grond. Pikachu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Filho raakt geblesseerd tijdens het duel. Pisetta met een snel genomen vrije trap. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarapa FC 47%, Palmeiras SE 53%.
Zarapa FC - Palmeiras SE 3:1