Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fluminense33 Lafaiete Futebol Clube
leo4 Tactiek 343
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 30.7
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Dzieniszewski speelt de bal door. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Lafaiete Futebol Clube 1:0

16e minuut.
Pimbó onderschept slim de pass. Ţugurlan rent richting de bal. Met opzet legt Pimbó zijn tegenspeler op de grond. Pimbó krijgt een gele kaart. Ţugurlan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ţugurlan kan niet meer verder spelen. Udrea komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Pieri geeft een hoge lob. Poeira kan de bal niet met de borst controleren. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha schiet op doel. Coelho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fluminense33 - Lafaiete Futebol Clube 1:1

20e minuut.
Frazzon probeert naar een medespeler te passen. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó geeft de bal voor. Di Cataldo heeft problemen om de bal te vangen. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Lafaiete Futebol Clube 2:1

28e minuut.
Łapeta passt de bal zonder na te denken. Popa speelt de bal door. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ... Möller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Lafaiete Futebol Clube 3:1

32e minuut.
Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa met een sublieme pass. Menezes is nu in balbezit. Di Cataldo onderschept slim de pass. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap. Möller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kowalczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowalczykiewicz. Kowalczykiewicz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Di Cataldo rent richting de bal. Pimbó rent richting de bal. Frazzon is nu in balbezit. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó draait met de bal, schiet en ... Möller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fluminense33 35%, Lafaiete Futebol Clube 65%.
fluminense33 - Lafaiete Futebol Clube 3:1

52e minuut.
Mestrinho controleert de bal met de borst. Di Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udrea. Udrea krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pimbó rent richting de bal. Pimbó geeft de bal voor. Klungelig pakt Udrea de bal. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pimbó passt de bal met de wreef. Di Cataldo rent richting de bal. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó schiet op doel. Möller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kalkan rent richting de bal. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Poeira de bal. Poeira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó passt de bal in één keer door. Di Cataldo rent richting de bal. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap. Möller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kalkan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Risadinha. Kalkan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalkan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Cataldo schiet op doel. Möller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Lafaiete Futebol Clube 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fluminense33 37%, Lafaiete Futebol Clube 63%.
fluminense33 - Lafaiete Futebol Clube 4:1