Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlético Nacional Sociedade Esportiva do Gama
442 Tactiek Tatica 352
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 51
average Schieten formidable
average Passen good
good Verdedigen average


2e minuut.
Majaru rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hayyam neemt de hoekschop. Colombiano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:1

4e minuut.
Bogićević rent richting de bal. Jarmovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Jarmovskis probeert naar een medespeler te passen. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano schiet op doel. luppo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:2

9e minuut.
Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano passt de bal met de wreef. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... Rosell probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Rosell de bal onder controle te krijgen. Majaru is nu in balbezit. Majaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kabát speelt de bal door. Colombiano rent richting de bal. Colombiano speelt de bal door. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
luppo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viola de bal. Jarmovskis met een sublieme pass. Majaru is nu in balbezit. Majaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hayyam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kabát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano met een sublieme pass. Klungelig pakt Majaru de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Stanke kopt de bal weg. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano speelt de bal door. Majaru is nu in balbezit. Majaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Jarmovskis de bal. Jarmovskis speelt de bal door. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru haalt uit met een fantastische trap. luppo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:4

38e minuut.
Kotsyfas geeft een lange en hoge pass. Pele Zapata kopt de bal weg. Rosell heeft problemen om de bal te vangen. Colombiano rent richting de bal. Colombiano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kabát zal de hoekschop nemen. Majaru krijgt zijn hoofd ertegen. luppo bokst de bal weg.

41e minuut.
Jarmovskis rent richting de bal. Jarmovskis passt de bal zonder na te denken. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap. luppo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:5

42e minuut.
Colombiano probeert naar een medespeler te passen. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata speelt de bal door. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Jarmovskis de bal. Jarmovskis speelt de bal door. Klungelig pakt Colombiano de bal. Colombiano draait met de bal, schiet en ... luppo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlético Nacional 76%, Sociedade Esportiva do Gama 24%.
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:6

56e minuut.
Kotsyfas geeft een hoge lob. Ledesma met een sublieme pass. Stanke probeert naar een medespeler te passen. Colombiano rent richting de bal. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miklewicz komt het veld opgelopen. Millot komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Menegardo trapt de bal weg van het doel. Miklewicz kopt de bal weg. Majaru rent richting de bal. Majaru geeft een hoge lob. Rosell probeert de bal aan de voet te houden. luppo bokst de bal weg. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:7

73e minuut.
Szeregowy passt de bal zonder na te denken. Kotsyfas rent richting de bal. Kotsyfas passt de bal zonder na te denken. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millot met de inworp. Pele Zapata geeft de bal voor. Daar is Əlizadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayyam geeft een hoge lob. luppo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlético Nacional 69%, Sociedade Esportiva do Gama 31%.
Athlético Nacional - Sociedade Esportiva do Gama 0:7