Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmeiras SE fluminense33
Normal Tactiek leo4
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen very good


7e minuut.
Sousa passt de bal met de wreef. Inworp. Popa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Haras rent richting de bal. Haras passt de bal zonder na te denken. Pimbó is nu in balbezit. Di Cataldo rent richting de bal. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Righetto is nu in balbezit. Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó met een sublieme pass. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras SE - fluminense33 0:1

19e minuut.
Righetto is nu in balbezit. Righetto met een sublieme pass. Munhoz is nu in balbezit. Di Cataldo onderschept slim de pass. Di Cataldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Di Cataldo verovert de bal door een tackle van achteren. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal met de wreef. Di Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Dzieniszewski kopt de bal weg. Di Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata is nu in balbezit. Di Cataldo onderschept slim de pass. Di Cataldo schiet op doel. Goulart bokst de bal weg.

34e minuut.
Pimbó rent richting de bal. Pimbó speelt de bal door. Telles is nu in balbezit. Di Cataldo onderschept slim de pass. Di Cataldo schiet op doel. Goulart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dzieniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto is nu in balbezit. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras SE - fluminense33 0:2

39e minuut.
Di Cataldo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šerpytis komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Popa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pimbó de bal. Pimbó speelt de bal door. Šerpytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerpytis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pimbó rent richting de bal. Šerpytis is nu in balbezit. Pimbó rent richting de bal. Pimbó haalt uit met een fantastische trap. Goulart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras SE - fluminense33 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmeiras SE 81%, fluminense33 19%.
Palmeiras SE - fluminense33 0:3

47e minuut.
Šerpytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerpytis onderschept slim de pass. Šerpytis schiet op doel. Goulart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras SE - fluminense33 0:4

51e minuut.
Kalkan met een sublieme pass. Haras is nu in balbezit. Haras passt de bal met de wreef. Šerpytis rent richting de bal. Šerpytis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dzieniszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brandão komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pimbó neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras SE - fluminense33 0:5

62e minuut.
Pimbó met een sublieme pass. Šerpytis is nu in balbezit. Šerpytis passt de bal met de wreef. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Munhoz heeft problemen om de bal te vangen. Brandão onderschept slim de pass. Brandão met een sublieme pass. Šerpytis is nu in balbezit. Šerpytis schiet op doel. Goulart bokst de bal weg.

72e minuut.
Kalkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkan heeft problemen om de bal te vangen. Pimbó rent richting de bal. Pimbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras SE - fluminense33 0:6

73e minuut.
Rizzo is nu in balbezit. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó passt de bal in één keer door. Šerpytis rent richting de bal. Šerpytis schiet op doel. Goulart bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Righetto passt de bal met de wreef. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras passt de bal met de wreef. Šerpytis is nu in balbezit. Šerpytis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Brandão heeft problemen om de bal te vangen. Brandão geeft een lange en hoge pass. Šerpytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerpytis schiet op doel. Goulart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras SE - fluminense33 0:7

82e minuut.
Šerpytis speelt de bal door. Inworp. Patola met de inworp. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Šerpytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles onderschept slim de pass. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó haalt uit met een fantastische trap. Goulart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmeiras SE 73%, fluminense33 27%.
Palmeiras SE - fluminense33 0:7