Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORABOZO FC Nando Tips
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Pataxó rent richting de bal. Vasconcelos onderschept slim de pass. Vasconcelos met een sublieme pass. Mariola rent richting de bal. Mariola draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi bokst de bal weg.

9e minuut.
Salazar speelt de bal door. Pataxó rent richting de bal. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó onderschept slim de pass. Pataxó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FORABOZO FC - Nando Tips 1:0

12e minuut.
Romano probeert naar een medespeler te passen. Pistola is nu in balbezit. Pistola passt de bal in één keer door. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola schiet op doel. Giovennazzi bokst de bal weg. Daar is Tupinambá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FORABOZO FC - Nando Tips 1:1

23e minuut.
Coelho speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taddei. Taddei krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasconcelos. Vasconcelos krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pinotti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alexandrino komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Lorenzini geeft een hoge lob. Pará probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pistola is nu in balbezit. Mariola is nu in balbezit. Mariola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORABOZO FC - Nando Tips 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORABOZO FC 37%, Nando Tips 63%.
FORABOZO FC - Nando Tips 1:2

56e minuut.
Mossoró rent richting de bal. Mossoró passt de bal zonder na te denken. Mariola heeft problemen om de bal te vangen. Mariola draait met de bal, schiet en ... Japinha kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pistola geeft de bal voor. Aranha is nu in balbezit. Píccolo maakt een afschuwelijke overtreding. Píccolo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Aranha kopt de bal weg. Klungelig pakt Coelho de bal. Mariola rent richting de bal. Mariola draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORABOZO FC - Nando Tips 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORABOZO FC 51%, Nando Tips 49%.
FORABOZO FC - Nando Tips 1:3