Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORABOZO FC Athlético Nacional
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Coelho rent richting de bal. Bogićević verovert de bal door een tackle van achteren. Bogićević probeert naar een medespeler te passen. Viola is nu in balbezit. Viola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alexandrino geeft een hoge lob. Kotsyfas kopt de bal weg. Píccolo is nu in balbezit. Kozicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicki geeft de bal voor. Giovennazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bogićević passt de bal zonder na te denken. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici geeft de bal voor. Roczniak rent richting de bal. Roczniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Alexandrino heeft problemen om de bal te vangen. Viola rent richting de bal. Coelho rent richting de bal. Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Viola haalt uit met een fantastische trap. Giovennazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Coelho is nu in balbezit. Bogićević onderschept slim de pass. Bogićević met een sublieme pass. Viola rent richting de bal. Viola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pará met een sublieme pass. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal met de wreef. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bogićević rent richting de bal. Bogićević geeft een hoge lob. Kozicki rent richting de bal. Kozicki geeft de bal voor. Viola springt en kopt de bal. Giovennazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORABOZO FC 69%, Athlético Nacional 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FORABOZO FC - Athlético Nacional 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Bogićević de bal. Bogićević speelt de bal door. Tupinambá rent richting de bal. Viola onderschept slim de pass. Viola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Píccolo geeft de bal voor. Inworp. Kotsyfas met een snelle inworp. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Viola rent richting de bal. Pará verovert de bal door een tackle van achteren. Pará probeert naar een medespeler te passen. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bogićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogićević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alexandrino de bal. Viola onderschept slim de pass. Viola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pará passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Szeregowy de bal onder controle te krijgen. Barcelos rent richting de bal. Barcelos schiet op doel. Tekesoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORABOZO FC - Athlético Nacional 1:0

84e minuut.
Bogićević passt de bal zonder na te denken. Kozicki rent richting de bal. Kozicki passt de bal in één keer door. Viola rent richting de bal. Viola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FORABOZO FC - Athlético Nacional 1:1

87e minuut.
Japinha rent richting de bal. Japinha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belodedici met de inworp. Viola geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORABOZO FC 60%, Athlético Nacional 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FORABOZO FC - Athlético Nacional 1:1