Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WashingtonFc2023 Palmeiras SE
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 26.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Pacaembu geeft een hoge lob. Righetto rent richting de bal. Marreco begaat een overtreding. Marreco krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pacaembu speelt de bal door. Sousa is nu in balbezit. Sousa geeft de bal voor. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 0:1

22e minuut.
Patola passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pacaembu de bal onder controle te krijgen. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo onderschept slim de pass. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Peladeiro met een sublieme pass. Esteves met een sublieme pass. Batatais is nu in balbezit. Batatais draait met de bal, schiet en ... Goulart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 1:1

42e minuut.
Sotero speelt de bal door. Munhoz heeft problemen om de bal te vangen. Sotero met een sublieme pass. Daar is Munhoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munhoz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WashingtonFc2023 52%, Palmeiras SE 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 1:1

48e minuut.
Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Negrete de bal. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Medina trapt de bal weg van het doel. Righetto kopt de bal weg. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 1:2

64e minuut.
Rosado is nu in balbezit. Rosado passt de bal met de wreef. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel. Teodoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pacaembu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raquítico komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Negrete speelt de bal door. Daar is Telles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batatais rent richting de bal. Batatais haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 2:2

78e minuut.
Inworp. Righetto met de inworp. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz geeft een lange en hoge pass. Patola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Patola geeft de bal voor. Marreco kopt de bal weg. Righetto is nu in balbezit. Batatais onderschept slim de pass. Batatais draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Raquítico speelt de bal door. Batatais rent richting de bal. Telles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Telles krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Peladeiro de bal. Pikachu rent richting de bal. Pikachu passt de bal met de wreef. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WashingtonFc2023 63%, Palmeiras SE 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 2:2