Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fora777_Vasco pirata
Principal Tactiek viu
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 39.7
average Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó speelt de bal door. Cəfərli is nu in balbezit. Mardan rent richting de bal. Mardan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Marantis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega is nu in balbezit. Ortega met een sublieme pass. Pascoalino is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ertemir geeft een lange en hoge pass. Marantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marantis geeft een lange en hoge pass. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Modigh passt de bal zonder na te denken. Cəfərli is nu in balbezit. Cəfərli passt de bal met de wreef. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Pascoalino is nu in balbezit. Pascoalino passt de bal zonder na te denken. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cəfərli passt de bal zonder na te denken. Visegrádi heeft problemen om de bal te vangen. Visegrádi speelt de bal door. Mardan is nu in balbezit. Mardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - pirata 0:1

41e minuut.
Cəfərli onderschept slim de pass. Cəfərli met een sublieme pass. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur haalt uit met een fantastische trap. Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - pirata 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fora777_Vasco 59%, pirata 41%.
Fora777_Vasco - pirata 0:2

49e minuut.
Mardan rent richting de bal. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi probeert naar een medespeler te passen. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan schiet op doel. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dumur rent richting de bal. Dumur draait met de bal, schiet en ... Pereda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - pirata 0:3

55e minuut.
Ertemir geeft een lange en hoge pass. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visegrádi onderschept slim de pass. Visegrádi passt de bal zonder na te denken. Dumur rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Marantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marantis geeft een lange en hoge pass. Daar is Ertemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ... Serathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Modigh met een sublieme pass. Taşkınalper heeft problemen om de bal te vangen. Dumur is nu in balbezit. Dumur schiet op doel. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - pirata 0:4

81e minuut.
Klungelig pakt Niemyski de bal. Niemyski geeft een hoge lob. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan is nu in balbezit. Mardan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Pereda trapt de bal weg. Pascoalino kopt de bal weg. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok schiet op doel. Serathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ortega haalt uit met een fantastische trap. Serathi speelt de bal door. Gvaskó met een sublieme pass. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - pirata 0:5

86e minuut.
Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó geeft een lange en hoge pass. Taşkınalper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mardan is nu in balbezit. Mardan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fora777_Vasco 61%, pirata 39%.
Fora777_Vasco - pirata 0:5