Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cascavel fc F DE AÇO
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.5 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Bozza rent richting de bal. Goleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Goleniec passt de bal in één keer door. Perkov is nu in balbezit. Perkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Granja de bal. Goleniec rent richting de bal. Goleniec passt de bal in één keer door. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. Queirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - F DE AÇO 0:1

18e minuut.
Khalatyan onderschept slim de pass. Khalatyan met een sublieme pass. Daar is Perkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perkov draait met de bal, schiet en ... Queirós werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroso passt de bal met de wreef. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec rent richting de bal. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Queirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Daar is Pedroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso speelt de bal door. Perkov heeft problemen om de bal te vangen. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Queirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - F DE AÇO 0:2

33e minuut.
Barroso onderschept slim de pass. Khalatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalatyan geeft een lange en hoge pass. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - F DE AÇO 0:3

35e minuut.
Goleniec speelt de bal door. Pedroso probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hantschick geeft een lange en hoge pass. Khalatyan kopt de bal weg. Alvim met een sublieme pass. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Queirós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Queirós trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Khalatyan de bal. Khalatyan geeft een hoge lob. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - F DE AÇO 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cascavel fc 68%, F DE AÇO 32%.
Cascavel fc - F DE AÇO 0:4

54e minuut.
Goleniec passt de bal in één keer door. Risom is nu in balbezit. Risom geeft de bal voor. Klungelig pakt Perkov de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pedroso passt de bal zonder na te denken. Alvim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valverde. Valverde krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Khalatyan passt de bal in één keer door. Risom geeft de bal voor. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ... Queirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - F DE AÇO 0:5

71e minuut.
Granja bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Goleniec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perkov de bal. Perkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou probeert naar een medespeler te passen. Khalatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalatyan geeft de bal voor. Alvim kopt de bal weg. Queirós bokst de bal weg.

74e minuut.
Khalatyan kopt de bal weg. Daar is Praça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perkov is nu in balbezit. Perkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - F DE AÇO 0:6

77e minuut.
Daar is Granja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozza is nu in balbezit. Goleniec speelt de bal door. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Queirós met een harde bal richting middenveld. Diniz heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira geeft een lange en hoge pass. Perkov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Alvim geeft een hoge lob. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Risom onderschept slim de pass. Risom geeft de bal voor. Goleniec krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perkov is nu in balbezit. Perkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - F DE AÇO 0:7

82e minuut.
Misso speelt de bal door. Klungelig pakt Pinto de bal. Misso rent richting de bal. Goleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Goleniec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Queirós met een harde bal richting middenveld. Khalatyan kopt de bal weg. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bandeira rent richting de bal. Bandeira speelt de bal door. Perkov is nu in balbezit. Perkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cascavel fc 75%, F DE AÇO 25%.
Cascavel fc - F DE AÇO 0:7