Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marido malvado Cascavel fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Franco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diniz met een snelle inworp. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Rincon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praça is nu in balbezit. Rincon onderschept slim de pass. Rincon schiet op doel. Queirós probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Cascavel fc 1:0

17e minuut.
Bozza kan de bal niet met de borst controleren. Rincon rent richting de bal. Bozza is nu in balbezit. Rincon verovert de bal door een tackle van achteren. Rincon haalt uit met een fantastische trap. Queirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Cascavel fc 2:0

27e minuut.
Barroso kopt de bal weg. Penedo heeft problemen om de bal te vangen. Pinto rent richting de bal. Misso bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponciano met een harde bal richting middenveld. Cebolinha speelt de bal door. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Bozza de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Doeltrap. Acosta trapt de bal weg van het doel. Granja kopt de bal weg. Misso bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Granja verovert de bal door een tackle van achteren. Granja met een sublieme pass. Misso is nu in balbezit. Misso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marido malvado - Cascavel fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marido malvado 47%, Cascavel fc 53%.
Marido malvado - Cascavel fc 2:1

50e minuut.
Rincon onderschept slim de pass. Piedade is nu in balbezit. Piedade probeert naar een medespeler te passen. Rincon is nu in balbezit. Rincon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Piedade met een snelle inworp. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha passt de bal zonder na te denken. Penedo is nu in balbezit. Penedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piedade bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedade met een sublieme pass. Praça is nu in balbezit. Possato verovert de bal door een tackle van achteren. Possato schiet op doel. Queirós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Pedalada met een sublieme pass. Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco met een sublieme pass. Misso rent richting de bal. Misso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marido malvado 48%, Cascavel fc 52%.
Marido malvado - Cascavel fc 2:1