Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caneta Azul FC Petrópolis
532 Tactiek X5
40% Balbezit 60%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Łacina heeft problemen om de bal te vangen. Łacina geeft een lange en hoge pass. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellavista rent richting de bal. Bellavista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Borodosky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytel rent richting de bal. Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. Grzywacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Łacina de bal. Peel is nu in balbezit. Bellavista verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bellavista de bal. Bellavista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kotyrba geeft een hoge lob. Dolfi met een sublieme pass. Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürol onderschept slim de pass. Gürol geeft een hoge lob. Grzywacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Petrópolis 1:0

24e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz onderschept slim de pass. Bellavista is nu in balbezit. Bellavista haalt uit met een fantastische trap. Ryczel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caneta Azul FC - Petrópolis 1:1

25e minuut.
Bellavista bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellavista is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kałamarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bellavista kopt de bal weg. Pytel heeft problemen om de bal te vangen. Pytel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Petrópolis 1:2

27e minuut.
Kałamarz rent richting de bal. Kałamarz geeft de bal voor. Bellavista rent richting de bal. Bellavista schiet op doel. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Peel rent richting de bal. Pytel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peel. Peel krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pytel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pytel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mingardo probeert de bal met de borst te controleren. Bellavista rent richting de bal. Bellavista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Petrópolis 1:3

41e minuut.
Kałamarz speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gürol neemt de hoekschop. Abrahim probeert de bal met de borst te controleren. Borodosky bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caneta Azul FC 39%, Petrópolis 61%.
Caneta Azul FC - Petrópolis 1:3

48e minuut.
Andrade controleert de bal met de borst. Pytel onderschept slim de pass. Pytel speelt de bal door. Bellavista rent richting de bal. Bellavista haalt uit met een fantastische trap. Ryczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Łacina geeft een hoge lob. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gürol zal de hoekschop nemen. Grzywacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ganz geeft een hoge lob. Peel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolfi. Peel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz passt de bal met de wreef. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău passt de bal met de wreef. Borodosky geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bellavista geeft een hoge lob. Daar is Gürol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałamarz geeft een hoge lob. Bellavista is nu in balbezit. Bellavista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytel passt de bal in één keer door. Ganz is nu in balbezit. Bellavista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bellavista bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade rent richting de bal. Bellavista onderschept slim de pass. Bellavista haalt uit met een fantastische trap. Ryczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ryczel trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pytel de bal. Pytel met een sublieme pass. Bellavista rent richting de bal. Bellavista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bellavista heeft problemen om de bal te vangen. Bellavista probeert naar een medespeler te passen. Pytel is nu in balbezit. Pytel haalt uit met een fantastische trap. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Petrópolis 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caneta Azul FC 48%, Petrópolis 52%.
Caneta Azul FC - Petrópolis 1:4