Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centro de apoio Novo Tempo F.C
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Saldanha kopt de bal weg. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno onderschept slim de pass. Pato rent richting de bal. Pato draait met de bal, schiet en ... Stange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Fortes passt de bal zonder na te denken. Sorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorin passt de bal zonder na te denken. Pato rent richting de bal. Pato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Penedo is nu in balbezit. Penedo met een sublieme pass. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap. Pernambuquinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Saldanha probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno speelt de bal door. Pato rent richting de bal. Pato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Novo Tempo F.C 0:1

23e minuut.
Perneta rent richting de bal. Perneta geeft een lange en hoge pass. Daar is Rossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja rent richting de bal. Borja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pernambuquinho trapt de bal weg. Recoteco kopt de bal weg. Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja onderschept slim de pass. Borja schiet op doel. Pernambuquinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap. Pernambuquinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centro de apoio - Novo Tempo F.C 1:1

30e minuut.
Cavallini rent richting de bal. Cavallini geeft de bal voor. Klungelig pakt Borja de bal. Borja schiet op doel. Pernambuquinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Novo Tempo F.C 2:1

41e minuut.
Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Borja speelt de bal door. Queirós rent richting de bal. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno draait met de bal, schiet en ... Stange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centro de apoio 60%, Novo Tempo F.C 40%.
Centro de apoio - Novo Tempo F.C 2:1

59e minuut.
Sorin rent richting de bal. Queirós rent richting de bal. Sorin maakt een afschuwelijke overtreding. Queirós wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Queirós kan niet meer verder spelen. Petrucci komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Petrucci onderschept slim de pass. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo speelt de bal door. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Penedo rent richting de bal. Penedo passt de bal zonder na te denken. Borja is nu in balbezit. Borja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bianchi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi geeft een lange en hoge pass. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato verovert de bal door een tackle van achteren. Pato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centro de apoio 51%, Novo Tempo F.C 49%.
Centro de apoio - Novo Tempo F.C 2:1