Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stratfordshire United FC Esmeralda F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Lisboa probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Picanha rent richting de bal. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Petardo rent richting de bal. Fortes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pena. Pena krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piazza met een snelle inworp. Fortes is nu in balbezit. Fortes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Petardo onderschept slim de pass. Zulu verovert de bal door een tackle van achteren. Zulu passt de bal zonder na te denken. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stratfordshire United FC 43%, Esmeralda F.C. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stratfordshire United FC - Esmeralda F.C. 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Lisboa de bal. Sena is nu in balbezit. Sena passt de bal in één keer door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Casagrande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Paulista passt de bal in één keer door. Fortes rent richting de bal. Fortes met een sublieme pass. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes begaat een overtreding. Penha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Penha met een snel genomen vrije trap. Picanha is nu in balbezit. Gaspar is nu in balbezit. Fortes is nu in balbezit. Fortes haalt uit met een fantastische trap. Pirata bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stratfordshire United FC 53%, Esmeralda F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stratfordshire United FC - Esmeralda F.C. 0:0