Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.02
  • Stadion: pirata Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4987
pirata F DE AÇO
viu Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 36.7
very good Schieten good
average Passen average
good Verdedigen good


5e minuut.
van Wermeskerken heeft problemen om de bal te vangen. van Wermeskerken passt de bal in één keer door. van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Davila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - F DE AÇO 1:0

11e minuut.
da Quebrada is nu in balbezit. da Quebrada geeft een hoge lob. Caçapava heeft problemen om de bal te vangen. Vessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Teterko onderschept slim de pass. Teterko speelt de bal door. Vessin rent richting de bal. Vessin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - F DE AÇO 2:0

22e minuut.
Goleniec rent richting de bal. da Quebrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goleniec raakt geblesseerd tijdens het duel. Khalatyan met een snel genomen vrije trap. Alvim kopt de bal weg. Klungelig pakt Goleniec de bal. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
van Wermeskerken rent richting de bal. Bandeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teterko rent richting de bal. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó geeft een lange en hoge pass. Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vessin rent richting de bal. Vessin haalt uit met een fantastische trap. Davila maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Goleniec heeft problemen om de bal te vangen. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil speelt de bal door. Vessin rent richting de bal. Vessin schiet op doel. Davila bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gvaskó zal de hoekschop nemen. Vessin krijgt zijn hoofd ertegen. Davila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - F DE AÇO 3:0

40e minuut.
Hantschick is nu in balbezit. Hantschick geeft een hoge lob. da Quebrada kopt de bal weg. van Wermeskerken is nu in balbezit. van Wermeskerken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Teterko passt de bal zonder na te denken. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó geeft een hoge lob. van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 29%, F DE AÇO 71%.
pirata - F DE AÇO 3:0

47e minuut.
van Wermeskerken passt de bal met de wreef. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vessin de bal. Vessin schiet op doel. Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
da Quebrada geeft de bal voor. Hantschick rent richting de bal. Hantschick geeft een hoge lob. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
da Quebrada verovert de bal door een tackle van achteren. da Quebrada passt de bal zonder na te denken. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil schiet op doel. Davila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gvaskó kopt de bal weg. van Wermeskerken is nu in balbezit. van Wermeskerken met een sublieme pass. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Teterko onderschept slim de pass. Teterko passt de bal in één keer door. van Wermeskerken is nu in balbezit. Klungelig pakt Vessin de bal. Vessin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt van Wermeskerken de bal. van Wermeskerken met een sublieme pass. Daar is Khalatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessin haalt uit met een fantastische trap. Davila bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - F DE AÇO 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 28%, F DE AÇO 72%.
pirata - F DE AÇO 4:0