Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Só da Vasco Esmeralda F.C.
2 x 2 Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Correa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sena met een snelle inworp. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Malzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pena rent richting de bal. Picanha begaat een overtreding. Pena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pena met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Correa de bal. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... Malzoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sena rent richting de bal. Sena met een sublieme pass. Petardo rent richting de bal. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Só da Vasco 80%, Esmeralda F.C. 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Só da Vasco - Esmeralda F.C. 0:0

69e minuut.
Malzoni speelt de bal door. Petardo rent richting de bal. Picanha verovert de bal door een tackle van achteren. Picanha schiet op doel. Pirata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Só da Vasco - Esmeralda F.C. 1:0

74e minuut.
Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Só da Vasco - Esmeralda F.C. 1:1

77e minuut.
Pena speelt de bal door. Picanha rent richting de bal. Picanha met een sublieme pass. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Correa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sena met de inworp. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Só da Vasco 70%, Esmeralda F.C. 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Só da Vasco - Esmeralda F.C. 1:1