Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centro de apoio Petrópolis
Normal Tactiek X4.2
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 42
poor Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Bartoszewski kopt de bal weg. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru draait met de bal, schiet en ... Stange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Inworp. Bartoszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Queirós rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski passt de bal in één keer door. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel. Stange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Petrópolis 0:1

14e minuut.
Perneta rent richting de bal. Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Stange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Petrópolis 0:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polewczyk komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski met een sublieme pass. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru draait met de bal, schiet en ... Silveira probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pedras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penedo is nu in balbezit. Penedo geeft de bal voor. Perneta probeert de bal aan de voet te houden. Perneta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Việt onderschept slim de pass. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski passt de bal zonder na te denken. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bartoszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Stegaru de bal. Queirós schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Queirós krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bartoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Penedo is nu in balbezit. Bartoszewski onderschept slim de pass. Bartoszewski passt de bal zonder na te denken. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Petrópolis 0:3

42e minuut.
Borja rent richting de bal. Việt onderschept slim de pass. Việt geeft de bal voor. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Petrópolis 0:4

44e minuut.
Bartoszewski probeert naar een medespeler te passen. Fávaro kan de bal niet met de borst controleren. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Chapecó probeert de bal aan de voet te houden. Stange bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Petrópolis 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centro de apoio 56%, Petrópolis 44%.
Centro de apoio - Petrópolis 0:5

51e minuut.
Bartoszewski probeert naar een medespeler te passen. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru schiet op doel. Stange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Petrópolis 0:6

56e minuut.
Inworp. Matavelli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mâlcu met een sublieme pass. Bartoszewski kan de bal niet met de borst controleren. Bartoszewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru draait met de bal, schiet en ... Stange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Stegaru passt de bal met de wreef. Bartoszewski met een sublieme pass. Chapecó is nu in balbezit. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru schiet op doel. Stange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Bartoszewski is nu in balbezit. Queirós onderschept slim de pass. Queirós speelt de bal door. Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bartoszewski passt de bal in één keer door. Brożyna met een sublieme pass. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ... Stange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centro de apoio 48%, Petrópolis 52%.
Centro de apoio - Petrópolis 0:6