Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caneta Azul FC Fora777_Vasco
532 Tactiek amistoso-01
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 35.3
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Marantis probeert naar een medespeler te passen. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino passt de bal met de wreef. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Dalglish rent richting de bal. Dalglish geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andrade de bal. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Fora777_Vasco 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Piazza de bal. Piazza geeft een hoge lob. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pereda trapt de bal weg van het doel. Ganz speelt de bal door. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal zonder na te denken. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Ryczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Fora777_Vasco 0:2

26e minuut.
Gürol geeft een lange en hoge pass. Daar is Łacina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Fora777_Vasco 0:3

30e minuut.
Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino is nu in balbezit. Daar is Pascoalino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascoalino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Piazza verovert de bal door een tackle van achteren. Piazza speelt de bal door. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Ryczel bokst de bal weg.

39e minuut.
Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino speelt de bal door. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok schiet op doel. Ryczel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Fora777_Vasco 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caneta Azul FC 63%, Fora777_Vasco 37%.
Caneta Azul FC - Fora777_Vasco 0:4

52e minuut.
Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marantis zal de hoekschop nemen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Esteves geeft de bal voor. Pascoalino kopt de bal weg. Mingardo heeft problemen om de bal te vangen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel met een sublieme pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok schiet op doel. Ryczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel geeft de bal voor. Klungelig pakt Furtok de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ... Ryczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Potiguar geeft de bal voor. Borodosky probeert de bal met de borst te controleren. Gürol rent richting de bal. Gürol geeft de bal voor. Kotyrba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereda speelt de bal door. Piazza rent richting de bal. Piazza passt de bal met de wreef. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel. Ryczel bokst de bal weg. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Fora777_Vasco 0:5

80e minuut.
Pascoalino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ruszkiewicz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal in één keer door. Furtok is nu in balbezit. Furtok schiet op doel. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - Fora777_Vasco 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caneta Azul FC 55%, Fora777_Vasco 45%.
Caneta Azul FC - Fora777_Vasco 0:6