Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F DE AÇO Esmeralda F.C.
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 16.6
excellent Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Caçapava rent richting de bal. Vega rent richting de bal. Caçapava verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli schiet op doel. Davila bokst de bal weg.

6e minuut.
Goleniec is nu in balbezit. Perkov rent richting de bal. Seixas rent richting de bal. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Pirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Picanha de bal. Risom bereikt de bal nog maar net als eerste. Risom geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Khalatyan rent richting de bal. Goleniec rent richting de bal. Goleniec passt de bal met de wreef. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 1:0

13e minuut.
Mezenga met een snelle inworp. Sena geeft een hoge lob. Bandeira kan de bal niet met de borst controleren. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Perkov is nu in balbezit. Picanha is nu in balbezit. Perkov onderschept slim de pass. Perkov draait met de bal, schiet en ... Pirata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 2:0

19e minuut.
Khalatyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khalatyan probeert naar een medespeler te passen. Perkov is nu in balbezit. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Pirata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 3:0

25e minuut.
Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim passt de bal zonder na te denken. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. Pirata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 4:0

31e minuut.
Pena geeft de bal voor. Hantschick onderschept slim de pass. Davila speelt de bal door. Klungelig pakt Perkov de bal. Perkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pedroso passt de bal in één keer door. Risom bereikt de bal nog maar net als eerste. Risom met een sublieme pass. Sena rent richting de bal. Sena speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marcondes met een sublieme pass. Goleniec is nu in balbezit. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 5:0

44e minuut.
Khalatyan geeft de bal voor. Perkov rent richting de bal. Picanha rent richting de bal. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 54%, Esmeralda F.C. 46%.
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 6:0

46e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal in één keer door. Picanha rent richting de bal. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Pirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pedroso geeft een hoge lob. Pena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perkov is nu in balbezit. Perkov draait met de bal, schiet en ... Pirata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 7:0

73e minuut.
Khalatyan met een sublieme pass. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec geeft een lange en hoge pass. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Marcondes onderschept slim de pass. Bandeira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Seixas de bal. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Risom probeert de bal met de borst te controleren. Risom geeft een lange en hoge pass. Prazeres rent richting de bal. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Risom is nu in balbezit. Risom geeft een lange en hoge pass. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. Pirata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 8:0

85e minuut.
Vega speelt de bal door. Fumagalli is nu in balbezit. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 26%, Esmeralda F.C. 74%.
F DE AÇO - Esmeralda F.C. 9:0