Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrópolis FluBSB
X3.2 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 21.6
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Dąbal passt de bal met de wreef. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft een hoge lob. Błachnio probeert de bal met de borst te controleren. Błachnio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Błachnio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleixo is nu in balbezit. Błachnio onderschept slim de pass. Błachnio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Portugal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gava is nu in balbezit. Błachnio verovert de bal door een tackle van achteren. Aleixo is nu in balbezit. Błachnio verovert de bal door een tackle van achteren. Błachnio schiet op doel. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Matavelli is nu in balbezit. Pipoca begaat een overtreding. Matavelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Absalonsen komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Cabral passt de bal zonder na te denken. Bandeira rent richting de bal. Błachnio verovert de bal door een tackle van achteren. Błachnio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gava probeert naar een medespeler te passen. Colméia rent richting de bal. Błachnio is nu in balbezit. Błachnio draait met de bal, schiet en ... Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gava kopt de bal weg. Błachnio rent richting de bal. Aleixo rent richting de bal. Błachnio onderschept slim de pass. Błachnio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Colméia de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - FluBSB 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 57%, FluBSB 43%.
Petrópolis - FluBSB 1:0

52e minuut.
Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Matavelli onderschept slim de pass. Matavelli geeft een hoge lob. Błachnio bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachnio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dąbal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aleixo controleert de bal met de borst. Błachnio is nu in balbezit. Błachnio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Brożyna komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Portugal probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dąbal met de inworp. Błachnio bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachnio haalt uit met een fantastische trap. Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
Mezenga is nu in balbezit. Mezenga passt de bal zonder na te denken. Cabral is nu in balbezit. Błachnio is nu in balbezit. Błachnio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aleixo probeert de bal met de borst te controleren. Błachnio is nu in balbezit. Dąbal is nu in balbezit. Błachnio is nu in balbezit. Błachnio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Cabral speelt de bal door. Yalovalı met een sublieme pass. Błachnio rent richting de bal. Błachnio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bania geeft een lange en hoge pass. Błachnio is nu in balbezit. Dąbal is nu in balbezit. Błachnio rent richting de bal. Błachnio haalt uit met een fantastische trap. Prazeres bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - FluBSB 2:0

80e minuut.
Dąbal met een sublieme pass. Klungelig pakt Błachnio de bal. Aleixo is nu in balbezit. Błachnio onderschept slim de pass. Błachnio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dąbal onderschept slim de pass. Dąbal speelt de bal door. Portugal is nu in balbezit. Błachnio onderschept slim de pass. Błachnio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yalovalı speelt de bal door. Dąbal met een sublieme pass. Portugal heeft problemen om de bal te vangen. Błachnio rent richting de bal. Błachnio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - FluBSB 3:0

89e minuut.
Bania probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania geeft een hoge lob. Błachnio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 43%, FluBSB 57%.
Petrópolis - FluBSB 3:0