Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caneta Azul FC AD Fazenda do Campo
532 Tactiek 2x2 xp
55% Balbezit 45%
15% Spel op eigen helft 85%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 20
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Potiguar met een sublieme pass. Borodosky is nu in balbezit. Borodosky met een sublieme pass. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba schiet op doel. Kaszás bokst de bal weg.

5e minuut.
Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu met een sublieme pass. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba schiet op doel. Kaszás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borodosky rent richting de bal. Borodosky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 1:0

6e minuut.
Daar is Sinicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki geeft een hoge lob. Daar is Kotyrba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 2:0

8e minuut.
Gürol met een sublieme pass. Laluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluska probeert naar een medespeler te passen. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. Kaszás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Peel verovert de bal door een tackle van achteren. Peel probeert naar een medespeler te passen. Laluska probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borodosky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borodosky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Peel met een snelle inworp. Laluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluska probeert naar een medespeler te passen. Borodosky is nu in balbezit. Borodosky haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 3:0

15e minuut.
Klungelig pakt Sinicki de bal. Borodosky is nu in balbezit. Borodosky passt de bal met de wreef. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel. Kaszás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz passt de bal in één keer door. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 4:0

19e minuut.
Gürol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borodosky de bal. Borodosky passt de bal in één keer door. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 5:0

25e minuut.
Borodosky rent richting de bal. Gürol rent richting de bal. Gürol probeert naar een medespeler te passen. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Peel met een sublieme pass. Borodosky rent richting de bal. Borodosky passt de bal met de wreef. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. Kaszás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caneta Azul FC 14%, AD Fazenda do Campo 86%.
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 5:0

47e minuut.
Daar is Kotyrba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba probeert naar een medespeler te passen. Borodosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodosky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Łacina is nu in balbezit. Łacina probeert naar een medespeler te passen. Sinicki heeft problemen om de bal te vangen. Ganz met een sublieme pass. Gürol speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 6:0

56e minuut.
Lescot is nu in balbezit. Lescot speelt de bal door. Cândido is nu in balbezit. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gürol met de inworp. Borodosky probeert de bal met de borst te controleren. Borodosky geeft een hoge lob. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. Kaszás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ganz passt de bal zonder na te denken. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel passt de bal met de wreef. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol draait met de bal, schiet en ... Kaszás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Borodosky passt de bal in één keer door. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki rent richting de bal. Kotyrba verovert de bal door een tackle van achteren. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. Kaszás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Borodosky bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinicki. Borodosky raakt geblesseerd tijdens het duel. Ganz met een snel genomen vrije trap. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caneta Azul FC 15%, AD Fazenda do Campo 85%.
Caneta Azul FC - AD Fazenda do Campo 7:0