Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.02
  • Stadion: pirata Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2485
pirata Stratfordshire United FC
viu Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
poor Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Ertemir rent richting de bal. Ertemir passt de bal met de wreef. Kiekens is nu in balbezit. Souto verovert de bal door een tackle van achteren. Souto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kłos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zulu de bal. Carro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Stratfordshire United FC 1:0

9e minuut.
Fortes is nu in balbezit. Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran passt de bal zonder na te denken. Carro rent richting de bal. Carro haalt uit met een fantastische trap. Casagrande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Saxon probeert naar een medespeler te passen. Tikhomirov rent richting de bal. Tikhomirov speelt de bal door. Klungelig pakt Carro de bal. Carro draait met de bal, schiet en ... Casagrande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Salles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tikhomirov met een snelle inworp. Dulewicz is nu in balbezit. Dulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
İlkeren speelt de bal door. Guiso is nu in balbezit. Guiso passt de bal zonder na te denken. Carro rent richting de bal. Carro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kiekens kopt de bal weg. Klungelig pakt Saxon de bal. Dulewicz met een sublieme pass. Carro is nu in balbezit. Carro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Mardan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Saxon passt de bal met de wreef. Tikhomirov is nu in balbezit. Tikhomirov geeft een hoge lob. Mardan is nu in balbezit. Mardan schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tikhomirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Dulewicz draait met de bal, schiet en ... Salles probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Stratfordshire United FC 2:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartolucci komt het veld opgelopen. Bicskei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 32%, Stratfordshire United FC 68%.
pirata - Stratfordshire United FC 2:0

46e minuut.
Valera komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tikhomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhomirov passt de bal met de wreef. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolucci rent richting de bal. Bartolucci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Tikhomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Tikhomirov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mardan de bal. Tikhomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhomirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rey kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bicskei met een snelle inworp. Tikhomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhomirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zulu probeert naar een medespeler te passen. Kiekens rent richting de bal. Kiekens passt de bal in één keer door. Valera geeft een lange en hoge pass. Mardan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Salles geeft de bal voor. Inworp. Valera met de inworp. Gvaskó kan de bal niet met de borst controleren. Gvaskó geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Praxedes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bicskei neemt vlug de vrije trap. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Casagrande trapt de bal weg. Daar is Zulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartolucci rent richting de bal. Bartolucci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Valera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó geeft een lange en hoge pass. Mardan rent richting de bal. Mardan schiet op doel. Casagrande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan haalt uit met een fantastische trap. Casagrande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Valera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Bartolucci de bal onder controle te krijgen. Mardan rent richting de bal. Mardan draait met de bal, schiet en ... Casagrande maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Stratfordshire United FC 3:0

63e minuut.
Fortes heeft problemen om de bal te vangen. Tikhomirov is nu in balbezit. Tikhomirov passt de bal zonder na te denken. Mardan rent richting de bal. Mardan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Stratfordshire United FC 4:0

67e minuut.
Gvaskó passt de bal zonder na te denken. Bartolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolucci draait met de bal, schiet en ... Mardan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casagrande werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Salles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Stratfordshire United FC 5:0

71e minuut.
Tikhomirov met een snelle inworp. Bartolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Praça ... Strafschop! Bartolucci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mardan neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Stratfordshire United FC 6:0

73e minuut.
Bartolucci rent richting de bal. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey speelt de bal door. Mardan is nu in balbezit. Mardan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Stratfordshire United FC 7:0

76e minuut.
Bartolucci rent richting de bal. Bartolucci probeert naar een medespeler te passen. Tikhomirov rent richting de bal. Tikhomirov geeft de bal voor. Salles verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Valera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Casagrande speelt de bal door. Ertemir kopt de bal weg. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ertemir heeft problemen om de bal te vangen. Ertemir speelt de bal door. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó geeft de bal voor. Praça probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zincirkıran probeert naar een medespeler te passen. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhomirov begaat een overtreding. Tikhomirov krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zulu rent richting de bal. Bartolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolucci speelt de bal door. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
İlkeren geeft een lange en hoge pass. Valera kopt de bal weg. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan haalt uit met een fantastische trap. Casagrande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 27%, Stratfordshire United FC 73%.
pirata - Stratfordshire United FC 7:0