Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrópolis Esmeralda F.C.
X3.2 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 16.3
adequate Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes geeft een hoge lob. Fumagalli kopt de bal weg. Petardo rent richting de bal. Petardo haalt uit met een fantastische trap. Lualdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Woźny is nu in balbezit. Woźny geeft de bal voor. Klungelig pakt Picanha de bal. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fumagalli rent richting de bal. Woźny verovert de bal door een tackle van achteren. Woźny met een sublieme pass. Klungelig pakt Wojewoda de bal. Wojewoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena probeert naar een medespeler te passen. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Lualdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Esmeralda F.C. 0:1

16e minuut.
Matavelli geeft een hoge lob. Mezenga rent richting de bal. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Pirata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petrópolis - Esmeralda F.C. 1:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokkidis komt het veld opgelopen. Floricioiu komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Brusoni geeft een lange en hoge pass. Seixas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkidis draait met de bal, schiet en ... Pirata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Esmeralda F.C. 2:1

26e minuut.
Fumagalli speelt de bal door. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Petardo rent richting de bal. Kokkidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Esmeralda F.C. 3:1

34e minuut.
Brusoni geeft een hoge lob. Inworp. Marcondes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 68%, Esmeralda F.C. 32%.
Petrópolis - Esmeralda F.C. 3:1

53e minuut.
Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny geeft de bal voor. Kokkidis heeft problemen om de bal te vangen. Kokkidis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Seixas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Brożyna geeft de bal voor. Brusoni probeert naar een medespeler te passen. Woźny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kokkidis de bal. Kokkidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polewczyk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pirata speelt de bal door. Daar is Woźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kokkidis de bal. Kokkidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brusoni geeft een lange en hoge pass. Daar is Mezenga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezenga geeft een lange en hoge pass. Kokkidis is nu in balbezit. Kokkidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Esmeralda F.C. 4:1

65e minuut.
Fumagalli met een sublieme pass. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkidis onderschept slim de pass. Kokkidis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Esmeralda F.C. 5:1

67e minuut.
Kokkidis passt de bal in één keer door. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania speelt de bal door. Kokkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Esmeralda F.C. 6:1

68e minuut.
Prazeres speelt de bal door. Kokkidis probeert de bal aan de voet te houden. Petardo rent richting de bal. Kokkidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkidis haalt uit met een fantastische trap. Pirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Pirata trapt de bal weg van het doel. Woźny kopt de bal weg. Kokkidis rent richting de bal. Kokkidis draait met de bal, schiet en ... Pirata bokst de bal weg.

74e minuut.
Polewczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Picanha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokkidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Petardo heeft problemen om de bal te vangen. Woźny speelt de bal door. Seixas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 36%, Esmeralda F.C. 64%.
Petrópolis - Esmeralda F.C. 6:1