Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.02
  • Stadion: pirata Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4991
pirata Centro de apoio
viu Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zincirkıran geeft de bal voor. Maluco probeert naar een medespeler te passen. Silveira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carro is nu in balbezit. Carro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Centro de apoio 1:0

8e minuut.
Cislaghi passt de bal zonder na te denken. Recoteco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carro. Carro krijgt een gele kaart. Recoteco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Queirós met een snel genomen vrije trap. Gerlander speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perneta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Penedo rent richting de bal. Tikhomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Tikhomirov passt de bal zonder na te denken. Daar is Carro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Maluco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valera is nu in balbezit. Valera passt de bal met de wreef. Tikhomirov is nu in balbezit. Tikhomirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Centro de apoio 2:0

24e minuut.
Queirós is nu in balbezit. Tikhomirov onderschept slim de pass. Tikhomirov met een sublieme pass. Carro is nu in balbezit. Carro schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valera is nu in balbezit. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó passt de bal zonder na te denken. Carro heeft problemen om de bal te vangen. Carro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Doeltrap. Ertemir komt het veld opgelopen. Bartolucci komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Gerlander met een sublieme pass. Cislaghi rent richting de bal. Cislaghi passt de bal met de wreef. Bartolucci is nu in balbezit. Bartolucci draait met de bal, schiet en ... Stange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tikhomirov geeft een hoge lob. Stange probeert naar een medespeler te passen. Penedo probeert naar een medespeler te passen. Ertemir is nu in balbezit. Ertemir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ertemir met de inworp. Valera rent richting de bal. Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco geeft een hoge lob. Valera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Şerban kopt de bal weg. Tikhomirov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Queirós. Queirós krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ertemir verovert de bal door een tackle van achteren. Ertemir geeft de bal voor. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft een hoge lob. Tikhomirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Guiso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 27%, Centro de apoio 73%.
pirata - Centro de apoio 2:0

47e minuut.
Perneta met een snelle inworp. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft een hoge lob. Bartolucci rent richting de bal. Bartolucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Centro de apoio 3:0

52e minuut.
Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertemir onderschept slim de pass. Ertemir met een sublieme pass. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tikhomirov speelt de bal door. Bartolucci heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silveira. Bartolucci roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bartolucci kan niet meer verder spelen. Dulewicz komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tikhomirov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Centro de apoio 4:0

75e minuut.
Chapecó rent richting de bal. Chapecó geeft een hoge lob. Inworp. Cislaghi met de inworp. Guiso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Valera is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cislaghi rent richting de bal. Cislaghi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fávaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cislaghi onderschept slim de pass. Cislaghi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Centro de apoio 5:0

89e minuut.
Penedo speelt de bal door. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Cislaghi probeert naar een medespeler te passen. Tikhomirov is nu in balbezit. Tikhomirov haalt uit met een fantastische trap. Stange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Centro de apoio 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 19%, Centro de apoio 81%.
pirata - Centro de apoio 6:0