Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centro de apoio pirata
Normal Tactiek viu
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen good


7e minuut.
van Wermeskerken kopt de bal weg. Queirós rent richting de bal. Tikhomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Cislaghi rent richting de bal. Cislaghi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Daar is Cislaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cislaghi passt de bal met de wreef. Fávaro is nu in balbezit. van der Kuil verovert de bal door een tackle van achteren. van der Kuil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
van Wermeskerken bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós is nu in balbezit. van Wermeskerken onderschept slim de pass. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
van Wermeskerken is nu in balbezit. Fávaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Wermeskerken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Wermeskerken neemt de penalty, wat een uithaal! Stange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - pirata 0:1

26e minuut.
Tikhomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhomirov speelt de bal door. Fávaro rent richting de bal. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ertemir kopt de bal weg. Klungelig pakt Recoteco de bal. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó passt de bal in één keer door. Guiso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Recoteco is nu in balbezit. Tikhomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Tikhomirov speelt de bal door. Cislaghi rent richting de bal. Cislaghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - pirata 0:2

37e minuut.
Ertemir geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perneta met een snelle inworp. Penedo rent richting de bal. Penedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Recoteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cislaghi onderschept slim de pass. Cislaghi passt de bal met de wreef. van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - pirata 0:3

45e minuut.
Recoteco is nu in balbezit. Tikhomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Tikhomirov passt de bal zonder na te denken. van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centro de apoio 74%, pirata 26%.
Centro de apoio - pirata 0:3

49e minuut.
Gvaskó kopt de bal weg. Ertemir is nu in balbezit. Ertemir geeft een hoge lob. van Wermeskerken maakt een snoekduik en kopt de bal. Stange probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
van Wermeskerken rent richting de bal. Cislaghi rent richting de bal. Cislaghi passt de bal in één keer door. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Stange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - pirata 0:4

65e minuut.
Gvaskó met een sublieme pass. Ertemir rent richting de bal. Ertemir met een sublieme pass. Klungelig pakt Cislaghi de bal. Cislaghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stange probeert naar een medespeler te passen. Zincirkıran is nu in balbezit. Queirós is nu in balbezit. Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran geeft een hoge lob. Stange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Guiso kopt de bal weg. Cislaghi is nu in balbezit. Cislaghi probeert naar een medespeler te passen. van Wermeskerken is nu in balbezit. van Wermeskerken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Silveira geeft een hoge lob. Ertemir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maluco. Maluco krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gvaskó geeft een hoge lob. Silveira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maluco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centro de apoio 78%, pirata 22%.
Centro de apoio - pirata 0:4