Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esmeralda F.C. Centro de apoio
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Marcondes geeft de bal voor. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penedo. Penedo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Peixeiro speelt de bal door. Recoteco geeft een hoge lob. Picanha rent richting de bal. Borja onderschept slim de pass. Borja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - Centro de apoio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmeralda F.C. 56%, Centro de apoio 44%.
Esmeralda F.C. - Centro de apoio 0:1

50e minuut.
Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Pena is nu in balbezit. Pena speelt de bal door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Penedo verovert de bal door een tackle van achteren. Borja rent richting de bal. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo draait met de bal, schiet en ... Pirata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - Centro de apoio 0:2

81e minuut.
Maluco geeft de bal voor. Mezenga is nu in balbezit. Penedo is nu in balbezit. Penedo draait met de bal, schiet en ... Picanha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmeralda F.C. 43%, Centro de apoio 57%.
Esmeralda F.C. - Centro de apoio 0:2