Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: Horriver Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13220
Horriver Boracéia
Titular Tactiek 442
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Doekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doekhi geeft een lange en hoge pass. Siemieniec kopt de bal weg. Barea rent richting de bal. Barea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fowler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lietzen komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Reynolds geeft de bal voor. Hallik speelt de bal door. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Boracéia 0:1

13e minuut.
Siemieniec rent richting de bal. Reynolds onderschept slim de pass. Reynolds speelt de bal door. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano draait met de bal, schiet en ... Werveke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mantzios rent richting de bal. Mantzios passt de bal met de wreef. Barea speelt de bal door. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wyrębek passt de bal zonder na te denken. Barea is nu in balbezit. Barea passt de bal in één keer door. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano met een sublieme pass. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Werveke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horriver - Boracéia 1:1

27e minuut.
Mantzios rent richting de bal. Reynolds onderschept slim de pass. Reynolds geeft een hoge lob. Fernández Escribano maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Minima de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miličković neemt de hoekschop. Daar is Siemieniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Boracéia 2:1

30e minuut.
Rydningen passt de bal zonder na te denken. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano passt de bal met de wreef. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Manser verovert de bal door een tackle van achteren. Barea is nu in balbezit. Barea passt de bal in één keer door. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doekhi kopt de bal weg. Barea heeft problemen om de bal te vangen. Hombre verovert de bal door een tackle van achteren. Mantzios verovert de bal door een tackle van achteren. Mantzios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bøje passt de bal zonder na te denken. Daar is Hiszpański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydningen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rydningen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wyrębek zal de hoekschop nemen. Meroni met een sublieme pass. Bøje kopt de bal weg. Hiszpański heeft problemen om de bal te vangen. Hiszpański draait met de bal, schiet en ... Meroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Miličković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hallik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano schiet op doel. Werveke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Boracéia 3:1

44e minuut.
Barea passt de bal zonder na te denken. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański schiet op doel. Na een snelle pass probeert Manser de bal onder controle te krijgen. Meroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Boracéia 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 59%, Boracéia 41%.
Horriver - Boracéia 3:2

54e minuut.
Siemieniec onderschept slim de pass. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds begaat een overtreding. Reynolds krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mantzios passt de bal in één keer door. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański passt de bal met de wreef. Barea rent richting de bal. Barea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horriver - Boracéia 3:3

80e minuut.
Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Meroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Boracéia 3:4

85e minuut.
Bøje bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøje speelt de bal door. Doekhi heeft problemen om de bal te vangen. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rydningen is nu in balbezit. Bøje verovert de bal door een tackle van achteren. Bøje geeft de bal voor. Barea springt en kopt de bal. Meroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Boracéia 3:5

89e minuut.
Rydningen rent richting de bal. Bøje onderschept slim de pass. Bøje probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barea de bal. Barea schiet op doel. Meroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Boracéia 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 59%, Boracéia 41%.
Horriver - Boracéia 3:6