Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Tefamel Sol Do Zango
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Caça-Rato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreto. Barreto krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pirueta geeft een hoge lob. Fontes controleert de bal met de borst. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel. Rebouças probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - Sol Do Zango 1:0

13e minuut.
Pirueta heeft problemen om de bal te vangen. Crespo rent richting de bal. Pirueta onderschept slim de pass. Pirueta met een sublieme pass. Saccomando met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fontes is nu in balbezit. Pirueta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirueta probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Figo kopt de bal weg. Saccomando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - Sol Do Zango 2:0

23e minuut.
Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal onderschept slim de pass. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tefamel 39%, Sol Do Zango 61%.
Union Tefamel - Sol Do Zango 2:0

54e minuut.
Pelegrino geeft een hoge lob. Daar is Pirueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figo speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Rebouças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Shogun is nu in balbezit. Pardal verovert de bal door een tackle van achteren. Pardal schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rebouças trapt de bal weg. Pirueta kopt de bal weg. Klungelig pakt Saccomando de bal. Pacheco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - Sol Do Zango 3:0

73e minuut.
Zada is nu in balbezit. Inworp. Zada met de inworp. Figo is nu in balbezit. Figo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Camacho onderschept slim de pass. Camacho geeft een hoge lob. Zada met een sublieme pass. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tefamel 39%, Sol Do Zango 61%.
Union Tefamel - Sol Do Zango 3:0