Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horriver Voltaço FC
Titular Tactiek Mega-45
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Bechara rent richting de bal. Bechara passt de bal zonder na te denken. Khoury probeert naar een medespeler te passen. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoury probeert naar een medespeler te passen. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel. Meroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Amarante kopt de bal weg. Santiago is nu in balbezit. Santiago speelt de bal door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 0:1

20e minuut.
Bechara probeert naar een medespeler te passen. Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel. Meroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 0:2

21e minuut.
Miličković passt de bal in één keer door. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano passt de bal in één keer door. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 1:2

28e minuut.
Boa Morte passt de bal met de wreef. Khoury rent richting de bal. Khoury passt de bal met de wreef. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. Meroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doekhi onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santiago neemt de hoekschop. Amarante springt en kopt de bal. Meroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 1:3

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miličković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Escribano geeft een lange en hoge pass. García Salgado springt en kopt de bal. Haeser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 2:3

31e minuut.
Bechara met een sublieme pass. Boa Morte met een sublieme pass. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... Meroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 2:4

35e minuut.
Rydningen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cavenaghi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 60%, Voltaço FC 40%.
Horriver - Voltaço FC 2:4

46e minuut.
Bechara onderschept slim de pass. Bechara geeft een hoge lob. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Meroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 2:5

48e minuut.
Pałyga passt de bal met de wreef. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado passt de bal met de wreef. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano draait met de bal, schiet en ... Haeser bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 3:5

50e minuut.
Medaglia geeft een lange en hoge pass. Khoury geeft de bal voor. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Meroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 3:6

52e minuut.
Boa Morte passt de bal met de wreef. Khoury speelt de bal door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Meroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 3:7

62e minuut.
Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoury rent richting de bal. Khoury passt de bal in één keer door. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Lietzen kopt de bal weg. Boa Morte rent richting de bal. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga geeft een hoge lob. Fernández Escribano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kubitschek onderschept slim de pass. Miękus is nu in balbezit. Miękus passt de bal in één keer door. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano draait met de bal, schiet en ... Haeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lua speelt de bal door. Khoury rent richting de bal. Khoury speelt de bal door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel. Meroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gringo heeft problemen om de bal te vangen. Lua kopt de bal weg. Gringo is nu in balbezit. Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 4:7

83e minuut.
Lua passt de bal zonder na te denken. Boa Morte met een sublieme pass. Khoury geeft de bal voor. Amarante maakt een snoekduik en kopt de bal. Meroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 4:8

85e minuut.
Miękus probeert de bal aan de voet te houden. Khoury is nu in balbezit. Khoury geeft een lange en hoge pass. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kubitschek speelt de bal door. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte passt de bal in één keer door. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 4:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 61%, Voltaço FC 39%.
Horriver - Voltaço FC 4:9