Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Tefamel E.C. Pouca Telha
Normal Tactiek Will da U21
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten solide
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Brzozowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trimarco is nu in balbezit. Shogun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trimarco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trimarco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pascoalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Cafezinho is nu in balbezit. Tłusty onderschept slim de pass. Tłusty passt de bal met de wreef. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Tłusty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłusty geeft een hoge lob. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft de bal voor. Tłusty maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascoalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:1

7e minuut.
Stoichiţă passt de bal zonder na te denken. Tłusty rent richting de bal. Tłusty passt de bal zonder na te denken. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mackenna speelt de bal door. Daar is Deptuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deptuch passt de bal met de wreef. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Simon trapt de bal weg. Mackenna kopt de bal weg. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft een lange en hoge pass. Tłusty met een sublieme pass. Trimarco heeft problemen om de bal te vangen. Trimarco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:2

19e minuut.
Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă onderschept slim de pass. Stoichiţă passt de bal zonder na te denken. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Stoichiţă geeft de bal voor. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft de bal voor. Tłusty maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascoalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:3

24e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Tłusty rent richting de bal. Tłusty geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Simon de bal onder controle te krijgen. Trimarco is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco verovert de bal door een tackle van achteren. Deptuch is nu in balbezit. Deptuch geeft de bal voor. Trimarco springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tłusty rent richting de bal. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:4

31e minuut.
Cafezinho controleert de bal met de borst. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Barreto controleert de bal met de borst. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zoetemelk kopt de bal weg. Zada met een sublieme pass. Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Mackenna rent richting de bal. Mackenna geeft de bal voor. Pascoalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tłusty rent richting de bal. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:5

38e minuut.
Stoichiţă met een sublieme pass. Camacho met een sublieme pass. Pirueta rent richting de bal. Tłusty onderschept slim de pass. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pascoalin met een harde bal richting middenveld. Stoichiţă kopt de bal weg. Camacho geeft een lange en hoge pass. Domingos kopt de bal weg. Mackenna geeft een hoge lob. Pascoalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mackenna passt de bal met de wreef. Daar is Stoichiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deptuch met een sublieme pass. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Trimarco verovert de bal door een tackle van achteren. Shogun speelt de bal door. Mackenna is nu in balbezit. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă met een sublieme pass. Pascoalin bokst de bal weg. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tefamel 86%, E.C. Pouca Telha 14%.
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:5

48e minuut.
Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă speelt de bal door. Trimarco rent richting de bal. Trimarco draait met de bal, schiet en ... Shogun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Deptuch rent richting de bal. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco schiet op doel. Pascoalin probeert wanhopig de bal te grijpen. Shogun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:6

52e minuut.
Tłusty kopt de bal weg. Stoichiţă speelt de bal door. Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pascoalin trapt de bal weg. Deptuch kopt de bal weg. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski speelt de bal door. Trimarco probeert naar een medespeler te passen. Tłusty rent richting de bal. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:7

62e minuut.
Tłusty geeft de bal voor. Klungelig pakt Shogun de bal. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trimarco de bal onder controle te krijgen. Pascoalin bokst de bal weg. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:8

63e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco verovert de bal door een tackle van achteren. Trimarco speelt de bal door. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:9

68e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Pirueta begaat een overtreding. Tłusty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domingos met een snel genomen vrije trap. Trimarco maakt een snoekduik en kopt de bal. Pascoalin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Camacho geeft de bal voor. Trimarco kan de bal niet met de borst controleren. Shogun rent richting de bal. Trimarco verovert de bal door een tackle van achteren. Trimarco schiet op doel. Pascoalin bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Mackenna kopt de bal weg. Tłusty rent richting de bal. Tłusty passt de bal in één keer door. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:10

73e minuut.
Figo is nu in balbezit. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă passt de bal zonder na te denken. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft een lange en hoge pass. Tłusty krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:11

87e minuut.
Nadal geeft de bal voor. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Camacho de bal. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Stoichiţă passt de bal met de wreef. Trimarco probeert naar een medespeler te passen. Tłusty rent richting de bal. Tłusty draait met de bal, schiet en ... Pascoalin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tefamel 88%, E.C. Pouca Telha 12%.
Union Tefamel - E.C. Pouca Telha 0:12