Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sol Do Zango Voltaço FC
Normal Tactiek Mega-45
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Boa Morte passt de bal in één keer door. Pelegrino is nu in balbezit. Medaglia onderschept slim de pass. Medaglia passt de bal met de wreef. Amarante is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:1

4e minuut.
Pelegrino speelt de bal door. Medaglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lua is nu in balbezit. Pardal onderschept slim de pass. Pardal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino geeft de bal voor. Klungelig pakt Fontes de bal. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:2

11e minuut.
Tilico speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft een lange en hoge pass. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Barreto onderschept slim de pass. Barreto passt de bal met de wreef. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Rebouças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Lua de bal. Lua passt de bal met de wreef. Khoury met een sublieme pass. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Bechara de bal. Bechara met een sublieme pass. Medaglia rent richting de bal. Medaglia geeft de bal voor. Amarante springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rebouças trapt de bal weg. Khoury kopt de bal weg. Klungelig pakt Amarante de bal. Amarante schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Rebouças met een sublieme pass. Klungelig pakt Fontes de bal. Khoury probeert naar een medespeler te passen. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galhardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santiago geeft de bal voor. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:4

40e minuut.
Boa Morte is nu in balbezit. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Rebouças maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Saccomando de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sol Do Zango 75%, Voltaço FC 25%.
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:5

47e minuut.
Medaglia passt de bal met de wreef. Pelegrino met een sublieme pass. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... Rebouças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:6

56e minuut.
Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilico legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amarante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amarante legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rebouças probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:7

58e minuut.
Bechara met een sublieme pass. Medaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte geeft een lange en hoge pass. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medaglia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amarante springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:8

61e minuut.
Galhardo met een snelle inworp. Santiago geeft een hoge lob. Daar is Tilico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. Rebouças verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:9

67e minuut.
Barreto geeft een hoge lob. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fontes de bal. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Bechara is nu in balbezit. Bechara geeft een lange en hoge pass. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Amarante de bal. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:10

75e minuut.
Khoury passt de bal met de wreef. Santiago geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tilico de bal. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Galhardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galhardo speelt de bal door. Lua geeft een hoge lob. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoury met een sublieme pass. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Fontes rent richting de bal. Fontes met een sublieme pass. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fontes controleert de bal met de borst. Khoury rent richting de bal. Khoury passt de bal met de wreef. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:11

83e minuut.
Sanches speelt de bal door. Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Rebouças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:12

85e minuut.
Lua passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Santiago de bal. Santiago met een sublieme pass. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:13

88e minuut.
Rebouças speelt de bal door. Lua kopt de bal weg. Daar is Zada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:14

90e minuut.
Amarante passt de bal zonder na te denken. Santiago rent richting de bal. Santiago speelt de bal door. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sol Do Zango 83%, Voltaço FC 17%.
Sol Do Zango - Voltaço FC 0:15