Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: Horriver Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2921
Horriver uberaba
Titular Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


6e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Reynolds onderschept slim de pass. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - uberaba 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zanette met een harde bal richting middenveld. Reynolds kopt de bal weg. García Salgado rent richting de bal. García Salgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Umuarama kopt de bal weg. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano geeft een lange en hoge pass. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado haalt uit met een fantastische trap. Zanette bokst de bal weg.

21e minuut.
Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano geeft de bal voor. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Zanette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - uberaba 2:0

24e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Rebelo rent richting de bal. Rydningen onderschept slim de pass. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
García Salgado onderschept slim de pass. García Salgado passt de bal in één keer door. Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paulista de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Drummond heeft problemen om de bal te vangen. Miličković rent richting de bal. Drummond rent richting de bal. Drummond geeft een hoge lob. Miličković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Drummond geeft de bal voor. Hombre kan de bal niet met de borst controleren. Galvão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galvão krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hombre raakt geblesseerd tijdens het duel. Lietzen met een snel genomen vrije trap. Sardinha rent richting de bal. García Salgado onderschept slim de pass. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - uberaba 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 25%, uberaba 75%.
Horriver - uberaba 3:0

52e minuut.
Hombre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miličković rent richting de bal. Miličković geeft een hoge lob. García Salgado heeft problemen om de bal te vangen. García Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Saraiva geeft een hoge lob. Lietzen rent richting de bal. Lietzen geeft de bal voor. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
García Salgado schiet op doel. Sardinha probeert de bal aan de voet te houden. Lietzen probeert naar een medespeler te passen. Pałyga heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - uberaba 4:0

65e minuut.
Pałyga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado geeft een hoge lob. Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - uberaba 5:0

66e minuut.
Roma met een sublieme pass. Umuarama is nu in balbezit. Fernández Escribano onderschept slim de pass. Fernández Escribano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Miličković is nu in balbezit. Miličković geeft een lange en hoge pass. Nogueira kopt de bal weg. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - uberaba 6:0

85e minuut.
Pałyga met een sublieme pass. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano met een sublieme pass. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Pałyga de bal. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds passt de bal in één keer door. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga speelt de bal door. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Zanette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - uberaba 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 16%, uberaba 84%.
Horriver - uberaba 7:0