Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: FC PEDRO Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2785
FC PEDRO Atlético de Blumenau
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 23.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Peralta probeert de bal aan de voet te houden. Figueiredo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peralta. Peralta krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Chiquinho passt de bal in één keer door. Qualira is nu in balbezit. Rebelo met een sublieme pass. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEDRO - Atlético de Blumenau 1:0

13e minuut.
Ponteiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carmona komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Daar is Rissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco begaat een overtreding. Marreco krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rebelo onderschept slim de pass. Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi passt de bal zonder na te denken. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEDRO - Atlético de Blumenau 2:0

34e minuut.
Marreco probeert naar een medespeler te passen. Chiquinho rent richting de bal. Chiquinho geeft een lange en hoge pass. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Trevisan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marília heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PEDRO 54%, Atlético de Blumenau 46%.
FC PEDRO - Atlético de Blumenau 2:0

50e minuut.
Andrada met een sublieme pass. Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta begaat een overtreding. Peralta krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Preguiça rent richting de bal. Preguiça geeft een lange en hoge pass. Penha kopt de bal weg. Caçapava rent richting de bal. Caçapava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEDRO - Atlético de Blumenau 3:0

73e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Carmona onderschept slim de pass. Carmona speelt de bal door. Rissi is nu in balbezit. Rissi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco passt de bal met de wreef. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura onderschept slim de pass. Ventura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PEDRO 41%, Atlético de Blumenau 59%.
FC PEDRO - Atlético de Blumenau 3:0