Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético de Blumenau FC PEDRO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Penha geeft een hoge lob. Raizer rent richting de bal. Caçapava onderschept slim de pass. Caçapava haalt uit met een fantastische trap. Maranhão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Blumenau - FC PEDRO 0:1

21e minuut.
Rebelo geeft een lange en hoge pass. Ponteiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Imperador is nu in balbezit. Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Figueiredo geeft een hoge lob. Imperador met een sublieme pass. Marília is nu in balbezit. Ventura onderschept slim de pass. Ventura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Blumenau 49%, FC PEDRO 51%.
Atlético de Blumenau - FC PEDRO 0:1

55e minuut.
Marreco met een sublieme pass. Rebelo is nu in balbezit. Rebelo met een sublieme pass. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava schiet op doel. Maranhão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Blumenau - FC PEDRO 0:2

63e minuut.
Preguiça raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carmona komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rebelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha speelt de bal door. Daar is Rebelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebelo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Chiquinho onderschept slim de pass. Chiquinho passt de bal zonder na te denken. Caçapava rent richting de bal. Caçapava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chiquinho met de inworp. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha passt de bal met de wreef. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Blumenau 61%, FC PEDRO 39%.
Atlético de Blumenau - FC PEDRO 0:2