Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço FC Union Tefamel
Mega-45 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 17.4
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


12e minuut.
Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante passt de bal in één keer door. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte draait met de bal, schiet en ... Pascoalin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Union Tefamel 1:0

13e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Camacho speelt de bal door. Klungelig pakt Pirueta de bal. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Pascoalin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Union Tefamel 2:0

18e minuut.
Khoury probeert naar een medespeler te passen. Santiago is nu in balbezit. Santiago passt de bal zonder na te denken. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pirueta rent richting de bal. Boa Morte verovert de bal door een tackle van achteren. Boa Morte geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Union Tefamel 3:0

29e minuut.
Pirueta is nu in balbezit. Boa Morte verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Pascoalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Union Tefamel 4:0

35e minuut.
Klungelig pakt Amarante de bal. Shogun rent richting de bal. Khoury tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khoury krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Santiago passt de bal in één keer door. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury passt de bal zonder na te denken. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 23%, Union Tefamel 77%.
Voltaço FC - Union Tefamel 4:0

46e minuut.
Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Pirueta is nu in balbezit. Amarante onderschept slim de pass. Amarante draait met de bal, schiet en ... Simon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pascoalin bokst de bal weg.

51e minuut.
Boa Morte onderschept slim de pass. Boa Morte passt de bal in één keer door. Medaglia heeft problemen om de bal te vangen. Boa Morte geeft de bal voor. Amarante heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lua kopt de bal weg. Klungelig pakt Nadal de bal. Boa Morte speelt de bal door. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Union Tefamel 5:0

60e minuut.
Lua geeft een lange en hoge pass. Amarante rent richting de bal. Simon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amarante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khoury komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pascoalin trapt de bal weg. Khoury kopt de bal weg. Amarante probeert de bal met de borst te controleren. Amarante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago geeft een hoge lob. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel. Pascoalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Union Tefamel 6:0

73e minuut.
Pirueta is nu in balbezit. Boa Morte onderschept slim de pass. Boa Morte speelt de bal door. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Nadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khoury is nu in balbezit. Khoury passt de bal in één keer door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Union Tefamel 7:0

79e minuut.
Khoury rent richting de bal. Khoury geeft een hoge lob. Daar is Shogun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Pascoalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simon rent richting de bal. Simon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medaglia met een snelle inworp. Boa Morte geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Simon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medaglia met een snelle inworp. Pirueta kan de bal niet met de borst controleren. Boa Morte geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 20%, Union Tefamel 80%.
Voltaço FC - Union Tefamel 7:0