Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: uberaba Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3064
uberaba Boracéia
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 45.4
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Wyrębek met een sublieme pass. Hiszpański is nu in balbezit. Saraiva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saraiva krijgt een gele kaart. Hiszpański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mantzios neemt zijn aanloop. Zanette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:1

17e minuut.
Siemieniec passt de bal met de wreef. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek met een sublieme pass. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mantzios speelt de bal door. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sardinha de bal onder controle te krijgen. Zanette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:2

21e minuut.
Roma met een sublieme pass. Daar is Umuarama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiszpański verovert de bal door een tackle van achteren. Hiszpański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sardinha geeft een hoge lob. Inworp. Wyrębek met de inworp. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zanette bokst de bal weg. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:3

36e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek probeert naar een medespeler te passen. Mantzios rent richting de bal. Shiota rent richting de bal. Shiota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Paulista de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:4

40e minuut.
Paulista trapt de bal weg. Siemieniec kopt de bal weg. Drummond heeft problemen om de bal te vangen. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uberaba 77%, Boracéia 23%.
uberaba - Boracéia 0:4

47e minuut.
Bøje probeert naar een medespeler te passen. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański passt de bal met de wreef. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota schiet op doel. Zanette bokst de bal weg.

49e minuut.
Saraiva rent richting de bal. Mantzios verovert de bal door een tackle van achteren. Mantzios probeert naar een medespeler te passen. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański draait met de bal, schiet en ... Zanette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Zanette speelt de bal door. Mantzios kopt de bal weg. Sardinha probeert de bal met de borst te controleren. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota haalt uit met een fantastische trap. Zanette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:5

53e minuut.
Pinto geeft de bal voor. Turtă probeert de bal aan de voet te houden. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Minima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munkosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Paulista is nu in balbezit. Paulista geeft de bal voor. Hiszpański geeft de bal voor. Shiota is nu in balbezit. Shiota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Siemieniec kopt de bal weg. Shiota is nu in balbezit. Shiota passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wyrębek de bal. Wyrębek geeft een hoge lob. Zanette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Turtă de bal onder controle te krijgen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă begaat een overtreding. Turtă krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sardinha kopt de bal weg. Hiszpański is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drummond. Drummond krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Doeltrap. Paulista trapt de bal weg van het doel. Wyrębek kopt de bal weg. Shiota is nu in balbezit. Shiota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:6

68e minuut.
Daar is Bøje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bøje geeft de bal voor. Shiota rent richting de bal. Shiota haalt uit met een fantastische trap. Zanette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:7

71e minuut.
Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek speelt de bal door. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paulista de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:8

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hallik met de inworp. Wyrębek geeft de bal voor. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:9

81e minuut.
Daar is Hiszpański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiszpański passt de bal zonder na te denken. Shiota is nu in balbezit. Shiota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sardinha geeft een hoge lob. Inworp. Wyrębek met een snelle inworp. Shiota rent richting de bal. Shiota draait met de bal, schiet en ... Zanette bokst de bal weg. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański haalt uit met een fantastische trap. Zanette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Boracéia 0:10

90e minuut.
Inworp. Wyrębek met een snelle inworp. Sardinha is nu in balbezit. Shiota onderschept slim de pass. Shiota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uberaba 81%, Boracéia 19%.
uberaba - Boracéia 0:10