Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRAZUCA FC E.C. Pouca Telha
Normal Tactiek Will da U21
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 45
weak Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Domingos probeert naar een medespeler te passen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch speelt de bal door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Perebento controleert de bal met de borst. Mackenna rent richting de bal. Mackenna passt de bal zonder na te denken. Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty schiet op doel. Bacelar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bardelli rent richting de bal. Bardelli schiet op doel. Bacelar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 0:1

6e minuut.
Moor heeft problemen om de bal te vangen. Moor geeft een lange en hoge pass. Bardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli schiet op doel. Aleixo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Mackenna passt de bal zonder na te denken. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filho krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mackenna kopt de bal weg. Bardelli rent richting de bal. Bardelli passt de bal zonder na te denken. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Filho rent richting de bal. Domingos onderschept slim de pass. Domingos met een sublieme pass. Bardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Mackenna verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenna geeft een hoge lob. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty draait met de bal, schiet en ... Bacelar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Deptuch passt de bal zonder na te denken. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Bardelli rent richting de bal. Bardelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 0:2

28e minuut.
Deptuch geeft een hoge lob. Bardelli rent richting de bal. Nascimento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bardelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Domingos neemt zijn aanloop. Bacelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 0:3

33e minuut.
Moor geeft de bal voor. Aleixo geeft een lange en hoge pass. Ferreti rent richting de bal. Ferreti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:3

35e minuut.
Deptuch is nu in balbezit. Deptuch geeft een hoge lob. Bacelar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Bardelli de bal. Bardelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:4

39e minuut.
Moor met een sublieme pass. Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna speelt de bal door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:5

41e minuut.
Bardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli probeert naar een medespeler te passen. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Cacique de bal. Mackenna geeft een hoge lob. Tłusty rent richting de bal. Tłusty draait met de bal, schiet en ... Bacelar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tłusty rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:6

44e minuut.
Barone met een snelle inworp. Perebento rent richting de bal. Perebento probeert naar een medespeler te passen. Bardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRAZUCA FC 78%, E.C. Pouca Telha 22%.
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:6

50e minuut.
Klungelig pakt Nascimento de bal. Domingos rent richting de bal. Domingos passt de bal met de wreef. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:7

53e minuut.
Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos passt de bal in één keer door. Bacelar probeert wanhopig de bal te grijpen. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:8

55e minuut.
Aleixo geeft de bal voor. Inworp. Deptuch met een snelle inworp. Domingos controleert de bal met de borst. Domingos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mackenna is nu in balbezit. Mackenna geeft een lange en hoge pass. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty schiet op doel. Bacelar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:9

61e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch passt de bal zonder na te denken. Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bardelli haalt uit met een fantastische trap. Bacelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bacelar probeert naar een medespeler te passen. Mackenna kopt de bal weg. Tłusty rent richting de bal. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Patilha geeft een lange en hoge pass. Tłusty rent richting de bal. Tłusty passt de bal zonder na te denken. Bardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli haalt uit met een fantastische trap. Bacelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bacelar probeert naar een medespeler te passen. Mackenna kopt de bal weg. Daar is Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty draait met de bal, schiet en ... Bacelar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Galvão speelt de bal door. Deptuch is nu in balbezit. Deptuch passt de bal zonder na te denken. Bardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bacelar met een harde bal richting middenveld. Brzozowski kopt de bal weg. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch haalt uit met een fantastische trap. Bacelar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Filho de bal. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Patilha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domingos met een snelle inworp. Mackenna geeft een hoge lob. Tłusty springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:10

83e minuut.
Carmona geeft een lange en hoge pass. Bardelli rent richting de bal. Bardelli passt de bal met de wreef. Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Perebento met een sublieme pass. Deptuch met een sublieme pass. Tłusty rent richting de bal. Tłusty haalt uit met een fantastische trap. Bacelar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:11

88e minuut.
Aleixo geeft de bal voor. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski geeft een lange en hoge pass. Deptuch rent richting de bal. Deptuch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mackenna met de inworp. Deptuch geeft een hoge lob. Bardelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Bacelar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRAZUCA FC 73%, E.C. Pouca Telha 27%.
BRAZUCA FC - E.C. Pouca Telha 1:12