Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: FC PEDRO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2758
FC PEDRO Sol Do Zango
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho begaat een overtreding. Caça-Rato raakt geblesseerd tijdens het duel. Caça-Rato met een snel genomen vrije trap. Daar is Ponteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardal onderschept slim de pass. Pardal schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Penha rent richting de bal. Penha geeft de bal voor. Daar is Fontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rissi is nu in balbezit. Rissi draait met de bal, schiet en ... Rebouças bokst de bal weg.

36e minuut.
Chiquinho speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo met een sublieme pass. Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEDRO - Sol Do Zango 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PEDRO 52%, Sol Do Zango 48%.
FC PEDRO - Sol Do Zango 0:1

49e minuut.
Rissi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barreto de bal. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi rent richting de bal. Rissi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PEDRO - Sol Do Zango 1:1

64e minuut.
Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto passt de bal in één keer door. Inworp. Rebelo met de inworp. Penha geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PEDRO 47%, Sol Do Zango 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PEDRO - Sol Do Zango 1:1