Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: uberaba Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1577
uberaba Sol Do Zango
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto is nu in balbezit. Rissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rissi geeft een hoge lob. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Rebouças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Sol Do Zango 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uberaba 49%, Sol Do Zango 51%.
uberaba - Sol Do Zango 1:0

52e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi passt de bal met de wreef. Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Sardinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal onderschept slim de pass. Pardal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uberaba 57%, Sol Do Zango 43%.
uberaba - Sol Do Zango 1:0