Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians85 Morabri F.C
professor Tactiek 541
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 44.2
excellent Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Parnaíba speelt de bal door. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Görmez is nu in balbezit. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zaliani kopt de bal weg. Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat rent richting de bal. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Morabri F.C 1:0

14e minuut.
Carrillo met een snelle inworp. Parnaíba geeft de bal voor. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Lander controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Gács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Trywiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Sagres geeft de bal voor. Klungelig pakt Oliva de bal. Sagres schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sagres krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat passt de bal in één keer door. Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani geeft de bal voor. Bărbat krijgt zijn hoofd ertegen. Trywiański bokst de bal weg.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zaliani zal de hoekschop nemen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Hełminiak de bal onder controle te krijgen. Akıncı is nu in balbezit. Akıncı passt de bal met de wreef. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak draait met de bal, schiet en ... Paal! García de los Salmones bokst de bal weg.

38e minuut.
Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo met een sublieme pass. Hermosa rent richting de bal. Lander onderschept slim de pass. Lander schiet op doel. Trywiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians85 39%, Morabri F.C 61%.
corinthians85 - Morabri F.C 1:0

56e minuut.
Akıncı speelt de bal door. Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Hermosa de bal onder controle te krijgen. Gács verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carrillo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bărbat krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lander is nu in balbezit. Lander haalt uit met een fantastische trap. Trywiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Morabri F.C 2:0

60e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba speelt de bal door. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Trywiański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Morabri F.C 3:0

64e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Develioğlu met een snel genomen vrije trap. Gács probeert de bal aan de voet te houden. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gács geeft een hoge lob. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón speelt de bal door. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu draait met de bal, schiet en ... García de los Salmones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Niepsuj rent richting de bal. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo met een sublieme pass. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sagres verovert de bal door een tackle van achteren. Sagres geeft een hoge lob. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat schiet op doel. Trywiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Morabri F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians85 42%, Morabri F.C 58%.
corinthians85 - Morabri F.C 4:0