Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atletico Bate Fácil Pulley
Sweep Tactiek 442W v1.0
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.9 gemiddelde waardering 40.3
average Schieten solid
weak Passen very good
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Agăfiţei geeft een hoge lob. Brito rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agăfiţei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brito springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atletico Bate Fácil - Pulley 0:1

12e minuut.
Cojocaru passt de bal zonder na te denken. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath met een sublieme pass. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Amin rent richting de bal. Amin geeft een hoge lob. Cojocaru heeft problemen om de bal te vangen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bazilevich met de inworp. Ripoll geeft een lange en hoge pass. Civil kan de bal niet met de borst controleren. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Civil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Bazilevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazilevich passt de bal met de wreef. Amin geeft de bal voor. Gutović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mezzadro bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Agăfiţei passt de bal met de wreef. Bazilevich is nu in balbezit. Bazilevich passt de bal in één keer door. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cojocaru geeft een hoge lob. Inworp. Amin met een snelle inworp. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Civil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft een hoge lob. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Gutović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atletico Bate Fácil - Pulley 0:2

33e minuut.
Bazilevich kan de bal niet met de borst controleren. Alzate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate met een sublieme pass. Mezzadro heeft problemen om de bal te vangen. Mezzadro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Moisescu kopt de bal weg. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mezzadro. Mezzadro krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Wilczan geeft een hoge lob. Landívar kopt de bal weg. Klungelig pakt Brito de bal. Brito draait met de bal, schiet en ... Gutović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atletico Bate Fácil - Pulley 0:3

43e minuut.
Agăfiţei met de inworp. Ripoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripoll geeft de bal voor. Brito geeft de bal voor. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atletico Bate Fácil 67%, Pulley 33%.
Clube Atletico Bate Fácil - Pulley 0:3

54e minuut.
Moisescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Trombalski de bal. Bazilevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazilevich krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bazilevich geeft een lange en hoge pass. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito draait met de bal, schiet en ... Gutović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Horvath de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mercer komt het veld opgelopen. Protasiewicz komt het veld opgelopen. Lambeta komt het veld opgelopen. Hoàng Quyết komt het veld opgelopen. Mardarás komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ripoll speelt de bal door. Lambeta met een sublieme pass. Amin probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết draait met de bal, schiet en ... Gutović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atletico Bate Fácil - Pulley 0:4

82e minuut.
Amin is nu in balbezit. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero geeft een lange en hoge pass. Ripoll geeft de bal voor. Hoàng Quyết springt en kopt de bal. Gutović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Soto speelt de bal door. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei speelt de bal door. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atletico Bate Fácil 80%, Pulley 20%.
Clube Atletico Bate Fácil - Pulley 0:4