Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nibiru fc Denizen FC
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams geeft een lange en hoge pass. Assunção is nu in balbezit. onderschept slim de pass. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Paulino is nu in balbezit. rent richting de bal. schiet op doel. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Oponente rent richting de bal. Oponente geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. Pucci is nu in balbezit. Pucci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santos kopt de bal weg. Pucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moraes is nu in balbezit. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bertoldo rent richting de bal. Oponente verovert de bal door een tackle van achteren. Adams begaat een overtreding. Adams krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nibiru fc 54%, Denizen FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nibiru fc - Denizen FC 0:0

59e minuut.
Cavalieri rent richting de bal. Dida is nu in balbezit. Dida geeft een lange en hoge pass. Daar is Bertoldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoldo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Santos met de inworp. Klungelig pakt Tatu de bal. Cavalieri rent richting de bal. Klungelig pakt de bal. schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Pucci kopt de bal weg. Galinho rent richting de bal. Pucci verovert de bal door een tackle van achteren. Pucci schiet op doel. Dracena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Oponente rent richting de bal. Adams probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri rent richting de bal. rent richting de bal. schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Castro met een snelle inworp. Moraes is nu in balbezit. Moraes met een sublieme pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bertoldo geeft een lange en hoge pass. Pucci heeft problemen om de bal te vangen. Castro rent richting de bal. Pucci onderschept slim de pass. Pucci schiet op doel. Dracena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nibiru fc 46%, Denizen FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nibiru fc - Denizen FC 0:0