Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANAGERON Walleriano
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Ventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morais is nu in balbezit. Ventura onderschept slim de pass. Aleixo rent richting de bal. Aleixo haalt uit met een fantastische trap. Figueiredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Morais passt de bal met de wreef. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati speelt de bal door. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Galvão geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pavanati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui geeft een lange en hoge pass. Sotero bokst de bal weg. Pimenta rent richting de bal. Pimenta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAGERON - Walleriano 0:1

30e minuut.
Rúbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa is nu in balbezit. Sousa passt de bal in één keer door. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Sousa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleixo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rúbio met een snel genomen vrije trap. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi met een sublieme pass. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANAGERON 46%, Walleriano 54%.
MANAGERON - Walleriano 0:1

74e minuut.
Ragi rent richting de bal. Ragi geeft de bal voor. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo haalt uit met een fantastische trap. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Possato speelt de bal door. Ventura rent richting de bal. Ventura passt de bal zonder na te denken. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Patilha met de inworp. Itaqui kan de bal niet met de borst controleren. Rúbio rent richting de bal. Itaqui onderschept slim de pass. Itaqui geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAGERON - Walleriano 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANAGERON 40%, Walleriano 60%.
MANAGERON - Walleriano 0:2