Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.04
  • Stadion: Pulley Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3058
Pulley Morabri F.C
442W v1.0 Tactiek 541
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen solid


5e minuut.
Hermosa met een sublieme pass. Grugiel geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. Develioğlu onderschept slim de pass. Develioğlu schiet op doel. Buñuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een hoge lob. Ozansoy kopt de bal weg. Chacón rent richting de bal. Chacón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan met een sublieme pass. Agăfiţei speelt de bal door. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. Trywiański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - Morabri F.C 1:0

27e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan passt de bal zonder na te denken. Chacón is nu in balbezit. Chacón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ripoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripoll geeft een hoge lob. Niepsuj is nu in balbezit. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón passt de bal zonder na te denken. Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap. Buñuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pulley - Morabri F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 62%, Morabri F.C 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pulley - Morabri F.C 1:1

47e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Kaluža kan de bal niet met de borst controleren. Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wilczan kopt de bal weg. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Trywiański probeert naar een medespeler te passen. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Protasiewicz komt het veld opgelopen. Lambeta komt het veld opgelopen. Hoàng Quyết komt het veld opgelopen. Mercer komt het veld opgelopen. Mardarás komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lambeta probeert naar een medespeler te passen. Amin is nu in balbezit. Amin probeert naar een medespeler te passen. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz schiet op doel. Trywiański bokst de bal weg.

85e minuut.
Görmez is nu in balbezit. Görmez passt de bal met de wreef. Grugiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 52%, Morabri F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pulley - Morabri F.C 1:1