Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atletico Bate Fácil corinthians85
Sweep Tactiek professor
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 43.7
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Zaliani passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Lander de bal. Lander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Rus de bal. Alzate controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński schiet op doel. De bal raakt de paal. Gutović bokst de bal weg.

8e minuut.
Cojocaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Del Piero de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carrillo zal de hoekschop nemen. Miedziński springt en kopt de bal. Gutović bokst de bal weg.

17e minuut.
Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru is nu in balbezit. Miedziński onderschept slim de pass. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. Gutović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atletico Bate Fácil - corinthians85 0:1

20e minuut.
Landívar passt de bal zonder na te denken. Zaliani rent richting de bal. Zaliani geeft de bal voor. Lander is nu in balbezit. Lander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Parnaíba met een sublieme pass. Klungelig pakt Lander de bal. Civil rent richting de bal. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miedziński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gutović met een sublieme pass. Akıncı controleert de bal met de borst. Akıncı speelt de bal door. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Carrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo met een sublieme pass. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Civil rent richting de bal. Parnaíba onderschept slim de pass. Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Lander is nu in balbezit. Lander draait met de bal, schiet en ... Gutović bokst de bal weg. Jírovec kopt de bal weg. Carrillo rent richting de bal. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jírovec verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atletico Bate Fácil - corinthians85 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atletico Bate Fácil 81%, corinthians85 19%.
Clube Atletico Bate Fácil - corinthians85 0:2

54e minuut.
Civil met een sublieme pass. Trombalski rent richting de bal. Carrillo begaat een overtreding. Carrillo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Parnaíba speelt de bal door. Lander rent richting de bal. Civil rent richting de bal. Lander verovert de bal door een tackle van achteren. Lander haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Parnaíba speelt de bal door. Lander heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Jírovec zijn tegenspeler op de grond. Jírovec krijgt een gele kaart. Lander wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lander kan niet meer verder spelen. Bărbat komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Parnaíba met de inworp. Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani geeft een hoge lob. Miedziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atletico Bate Fácil - corinthians85 0:3

77e minuut.
Miedziński kopt de bal weg. Jírovec is nu in balbezit. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atletico Bate Fácil - corinthians85 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atletico Bate Fácil 82%, corinthians85 18%.
Clube Atletico Bate Fácil - corinthians85 0:4