Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ascardia Football Club Flamengo PB
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 37.3
weak Schieten excellent
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Carbo passt de bal zonder na te denken. Matogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Matogrosso geeft een lange en hoge pass. Danev is nu in balbezit. Danev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mosquito is nu in balbezit. Mosquito geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boa Morte de bal. Toró is nu in balbezit. Toró draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór onderschept slim de pass. Dowbór geeft een hoge lob. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:1

12e minuut.
Perebento probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Dowbór speelt de bal door. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:2

15e minuut.
Matogrosso geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sobral de bal onder controle te krijgen. Carbo speelt de bal door. Danev rent richting de bal. Danev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carbo is nu in balbezit. Carbo probeert naar een medespeler te passen. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev onderschept slim de pass. Danev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Penaldo trapt de bal weg van het doel. Schneider speelt de bal door. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Perebento rent richting de bal. Dowbór is nu in balbezit. Dowbór passt de bal in één keer door. Danev is nu in balbezit. Danev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen. Dowbór geeft een lange en hoge pass. Danev rent richting de bal. Danev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:3

26e minuut.
Danev passt de bal in één keer door. Dowbór rent richting de bal. Dowbór passt de bal met de wreef. Perebento rent richting de bal. Perebento geeft een lange en hoge pass. Penaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Danev passt de bal met de wreef. Perebento rent richting de bal. Perebento passt de bal zonder na te denken. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ascardia Football Club 66%, Flamengo PB 34%.
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:4

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerreiro de bal onder controle te krijgen. Carbo is nu in balbezit. Carbo probeert naar een medespeler te passen. Danev rent richting de bal. Danev draait met de bal, schiet en ... Penaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob. Danev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:5

53e minuut.
Schneider rent richting de bal. Schneider passt de bal met de wreef. Dowbór speelt de bal door. Danev rent richting de bal. Danev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider passt de bal met de wreef. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev schiet op doel. Penaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:6

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gruber trapt de bal weg van het doel. Toró kopt de bal weg. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gruber met een harde bal richting middenveld. Dowbór kopt de bal weg. Danev is nu in balbezit. Danev schiet op doel. Pikachu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perebento neemt de hoekschop. Carbo speelt de bal door. Danev heeft problemen om de bal te vangen. Danev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:7

66e minuut.
Proença verovert de bal door een tackle van achteren. Proença geeft de bal voor. Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Danev rent richting de bal. Danev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:8

71e minuut.
Danev passt de bal met de wreef. Daar is Dowbór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór onderschept slim de pass. Dowbór geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Toró de bal. Matogrosso onderschept slim de pass. Matogrosso speelt de bal door. Danev rent richting de bal. Danev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sobral speelt de bal door. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo passt de bal zonder na te denken. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider passt de bal met de wreef. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo passt de bal zonder na te denken. Salazar rent richting de bal. Danev onderschept slim de pass. Danev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:9

83e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Danev is nu in balbezit. Danev passt de bal zonder na te denken. Carbo is nu in balbezit. Carbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ascardia Football Club 56%, Flamengo PB 44%.
Ascardia Football Club - Flamengo PB 0:10