Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians85 Pulley
FINAL Tactiek 442W v1.0
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.3 gemiddelde waardering 40.8
good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen average


4e minuut.
Ripoll met een sublieme pass. Akıncı bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba speelt de bal door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Parnaíba verovert de bal door een tackle van achteren. Parnaíba speelt de bal door. Zaliani is nu in balbezit. Zaliani geeft een lange en hoge pass. Lander krijgt zijn hoofd ertegen. Buñuel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba passt de bal in één keer door. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Buñuel bokst de bal weg.

10e minuut.
Inworp. Zaliani met een snelle inworp. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba geeft een hoge lob. Miedziński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Ozansoy de bal. Lander is nu in balbezit. Ozansoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lander kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Sagres geeft de bal voor. Zaliani kopt de bal weg. Daar is Ozansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Pulley 1:0

42e minuut.
Sagres passt de bal zonder na te denken. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripoll maakt een afschuwelijke overtreding. Ripoll krijgt een gele kaart. Lander roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lander kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians85 30%, Pulley 70%.
corinthians85 - Pulley 1:0

50e minuut.
Parnaíba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaliani is nu in balbezit. Zaliani passt de bal zonder na te denken. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński schiet op doel. Buñuel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lân legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horvath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horvath legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rodríguez Riera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
corinthians85 - Pulley 1:1

61e minuut.
Ripoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus onderschept slim de pass. Rus probeert naar een medespeler te passen. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parnaíba met de inworp. Ripoll rent richting de bal. Zaliani onderschept slim de pass. Zaliani geeft een hoge lob. Buñuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Lambeta komt het veld opgelopen. Hoàng Quyết komt het veld opgelopen. Protasiewicz komt het veld opgelopen. Mardarás komt het veld opgelopen. Mercer komt het veld opgelopen. Parnaíba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaliani geeft een hoge lob. Miedziński springt en kopt de bal. Buñuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians85 24%, Pulley 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
corinthians85 - Pulley 1:1