Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morabri F.C Clube Atletico Bate Fácil
541 Tactiek Sweep
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 28.9
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Del Piero speelt de bal door. Niepsuj geeft een hoge lob. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een hoge lob. Jírovec rent richting de bal. Develioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Develioğlu draait met de bal, schiet en ... Gutović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Landívar is nu in balbezit. Inworp. Chacón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Trombalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świrski verovert de bal door een tackle van achteren. Świrski passt de bal zonder na te denken. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak draait met de bal, schiet en ... Gutović bokst de bal weg.

24e minuut.
Cojocaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kovacsics rent richting de bal. Gács onderschept slim de pass. Gács geeft de bal voor. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu schiet op doel. Gutović bokst de bal weg.

33e minuut.
Görmez verovert de bal door een tackle van achteren. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak speelt de bal door. Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu draait met de bal, schiet en ... Gutović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Trombalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świrski geeft een lange en hoge pass. Civil rent richting de bal. Develioğlu onderschept slim de pass. Develioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hełminiak de bal. Hełminiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Clube Atletico Bate Fácil 1:0

38e minuut.
Alzate met een sublieme pass. Klungelig pakt Mezzadro de bal. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hermosa passt de bal met de wreef. Gács rent richting de bal. Gács geeft een lange en hoge pass. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Civil heeft problemen om de bal te vangen. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak draait met de bal, schiet en ... Gutović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Clube Atletico Bate Fácil 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 30%, Clube Atletico Bate Fácil 70%.
Morabri F.C - Clube Atletico Bate Fácil 2:0

47e minuut.
Develioğlu passt de bal zonder na te denken. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal in één keer door. Görmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Görmez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Develioğlu is nu in balbezit. Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Hełminiak onderschept slim de pass. Hełminiak draait met de bal, schiet en ... Gutović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Clube Atletico Bate Fácil 3:0

64e minuut.
Hełminiak geeft een hoge lob. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jírovec de bal onder controle te krijgen. Gutović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Clube Atletico Bate Fácil 4:0

65e minuut.
Alzate probeert naar een medespeler te passen. Mezzadro heeft problemen om de bal te vangen. Develioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Develioğlu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Moisescu rent richting de bal. Hełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Civil onderschept slim de pass. Görmez onderschept slim de pass. Görmez met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 28%, Clube Atletico Bate Fácil 72%.
Morabri F.C - Clube Atletico Bate Fácil 4:0