Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamengo PB Colossal enraivado
433 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.3
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Proença met een sublieme pass. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo speelt de bal door. Danev is nu in balbezit. Danev draait met de bal, schiet en ... Santos bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lippke zal de hoekschop nemen. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 1:0

6e minuut.
Dowbór met een sublieme pass. Carbo rent richting de bal. Carbo geeft de bal voor. Danev is nu in balbezit. Danev haalt uit met een fantastische trap. Santos bokst de bal weg.

11e minuut.
Vámosi met een snelle inworp. Dowbór rent richting de bal. Dowbór passt de bal met de wreef. Carbo is nu in balbezit. Carbo schiet op doel. Santos bokst de bal weg.

14e minuut.
Daar is Mancini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowbór rent richting de bal. Dowbór passt de bal met de wreef. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 2:0

28e minuut.
Sangaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Proença probeert de bal met de borst te controleren. Proença geeft een hoge lob. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Poeta met een sublieme pass. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo onderschept slim de pass. Dowbór geeft de bal voor. Danev maakt een snoekduik en kopt de bal. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Poeta speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno speelt de bal door. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev schiet op doel. Santos bokst de bal weg. Klungelig pakt Danev de bal. Danev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Abuda probeert de bal aan de voet te houden. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev passt de bal in één keer door. Carbo rent richting de bal. Carbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 3:0

40e minuut.
Schneider kopt de bal weg. Daar is Carbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór is nu in balbezit. Dowbór schiet op doel. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jabá bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 4:0

42e minuut.
Schneider onderschept slim de pass. Schneider geeft een hoge lob. Dowbór kopt de bal weg. Danev rent richting de bal. Danev schiet op doel. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Danev verovert de bal door een tackle van achteren. Dowbór is nu in balbezit. Dowbór passt de bal in één keer door. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev haalt uit met een fantastische trap. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamengo PB 34%, Colossal enraivado 66%.
Flamengo PB - Colossal enraivado 4:0

54e minuut.
Vanzolini is nu in balbezit. Dowbór onderschept slim de pass. Dowbór passt de bal met de wreef. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lippke passt de bal in één keer door. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença geeft een lange en hoge pass. Danev is nu in balbezit. Danev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 5:0

61e minuut.
Carbo geeft de bal voor. Dowbór rent richting de bal. Danev is nu in balbezit. Danev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 6:0

63e minuut.
Ribas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lippke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbo is nu in balbezit. Carbo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Danev is nu in balbezit. Danev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 7:0

64e minuut.
Vámosi is nu in balbezit. Vámosi passt de bal in één keer door. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Carbo speelt de bal door. Danev is nu in balbezit. Dowbór is nu in balbezit. Dowbór schiet op doel. Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 8:0

68e minuut.
Thiesen speelt de bal door. Mesquita is nu in balbezit. Met opzet legt Carbo zijn tegenspeler op de grond. Carbo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Sangaletti rent richting de bal. Sangaletti geeft een hoge lob. Carbo kopt de bal weg. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ramalho controleert de bal met de borst. Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft een hoge lob. Danev is nu in balbezit. Danev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Abuda heeft problemen om de bal te vangen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider passt de bal in één keer door. Carbo rent richting de bal. Carbo haalt uit met een fantastische trap. Santos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lippke zal de hoekschop nemen. Carbo springt en kopt de bal. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 9:0

76e minuut.
Gruber trapt de bal weg. Dowbór kopt de bal weg. Danev rent richting de bal. Danev draait met de bal, schiet en ... Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 10:0

78e minuut.
Carbo rent richting de bal. Danev is nu in balbezit. Danev passt de bal in één keer door. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamengo PB - Colossal enraivado 11:0

90e minuut.
Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke is nu in balbezit. Lippke passt de bal zonder na te denken. Danev is nu in balbezit. Danev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamengo PB 22%, Colossal enraivado 78%.
Flamengo PB - Colossal enraivado 11:0